پذیرش ۱۶۰ مقاله علمی در پانزدهمین کنفرانس فناوری اطلاعات و دانش

خبرگزاری ایسنا شنبه 01 دی 1403 - 11:41
پانزدهمین کنفرانس فناوری اطلاعات و دانش با دریافت ۱۶۰ مقاله از محققان داخلی و خارجی، مقالاتی با کیفیت و معتبر در حوزه‌های مختلف فناوری اطلاعات را ارائه خواهد داد.

محمدحسین باطنی، صبح امروز شنبه اول دی در نشست خبری این کنفرانس با اشاره به اینکه امیدوارم جلسه‌ای پربار داشته باشیم و توضیحات جامعی درباره پانزدهمین کنفرانس بین‌المللی فناوری اطلاعات و دانش ارائه دهیم، اظهار کرد: این کنفرانس که به‌عنوان یکی از رویدادهای علمی بین‌المللی معتبر کشور شناخته می‌شود، پانزدهمین دوره خود را در هفته پیش‌رو برگزار خواهد کرد. کنفرانسی با سابقه‌ای کم‌نظیر در حوزه فناوری اطلاعات که همواره در میان پژوهشگران دانشگاهی جایگاهی برجسته داشته است.

وی افزود: این رویداد علمی که برای اولین‌بار ۲۰ سال گذشته آغاز به کار کرد، تاکنون در دانشگاه‌ها و پژوهشگاه‌های برتر کشور برگزار شده و همواره پذیرای مقالات علمی معتبر داخلی و بین‌المللی بوده است.

دبیراجرایی این کنفرانس ادامه داد: امسال، این کنفرانس با همکاری دانشکده مهندسی دانشگاه اصفهان و انجمن فناوری اطلاعات و ارتباطات ایران و به ریاست مشترک مسعود شفیعی، عضو هیئت علمی دانشگاه صنعتی امیرکبیر، و ریاست دانشگاه اصفهان برگزار می‌شود.

باطنی گفت: از سال گذشته، تیم اجرایی این کنفرانس، شامل اساتید و دانشجویان دانشگاه اصفهان، با برنامه‌ریزی دقیق، تدارکات لازم را انجام داده‌اند تا این دوره با کیفیتی متمایز برگزار شود.

وی اضافه کرد: این کنفرانس اهدافی کلیدی از جمله فراهم کردن فضایی برای تعامل میان پژوهشگران، اساتید دانشگاهی، و فعالان حوزه فناوری اطلاعات، ترویج فعالیت‌های علمی و پژوهشی در لبه دانش فناوری اطلاعات و ارائه دانش و تجربیات تخصصی میان دانشگاهیان، شرکت‌های فعال در حوزه فناوری و دانشجویان را دنبال می‌کند.

دبیر اجرایی این کنفرانس ادامه داد: محورهای اصلی این کنفرانس شامل موضوعاتی بنیادی و ضروری برای کشور است که مورد تأکید وزارت علوم و ارگان‌های بالادستی قرار دارند. برخی از این موضوعات شامل هوش مصنوعی و یادگیری ماشین، شبکه‌های نسل جدید (5G و 6G) وارتباطات و رایانش کوانتومی است.

باطنی گفت: این دوره از کنفرانس، با دریافت ۱۶۰ مقاله علمی از محققان داخلی و خارجی، برنامه‌ای جامع شامل نشست‌های تخصصی، ارائه مقالات پوستری و سخنرانی و برگزاری چهار میزگرد تخصصی دارد، همچنین در روز سوم، برنامه‌هایی در قالب کارگاه‌های آموزشی با موضوعاتی نظیر هوش مصنوعی، فناوری‌های نوظهور و فناوری‌های کوانتومی برگزار خواهد شد.

وی اظهار کرد: کنفرانس از روز سه‌شنبه چهارم دی‌ آغاز شده و طی سه روز، از ساعت  ۸:۳۰صبح تا عصر، ادامه خواهد داشت.

باطنی اضافه کرد: مراسم افتتاحیه با حضور مسئولان کشوری و استانی برگزار می‌شود و در روز پنج‌شنبه، کارگاه‌های آموزشی این رویداد به پایان می‌رسد.

وی در پایان، از تمامی مسئولان دانشگاه اصفهان، دانشکده مهندسی کامپیوتر، انجمن فناوری اطلاعات و ارتباطات ایران، و تیم‌های اجرایی و دانشجویی قدردانی کرد و گفت: امیدوارم این کنفرانس، ویترینی از توانمندی‌های علمی و فناورانه کشور باشد و بتواند همچنان جایگاه خود را در میان رویدادهای علمی معتبر جهانی حفظ کند.

منبع خبر "خبرگزاری ایسنا" است و موتور جستجوگر خبر تیترآنلاین در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. (ادامه)
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت تیترآنلاین مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویری است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هرگونه محتوای خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.