به گزارش رکنا، طرز تهیه حلوا با لبو به شرح فیلم است.
نیم کیلو لبو
یک لیوان آب لبو پخته شده
نصف لیوان گلاب
یک لیوان شکر
نصف ق م پودر هل
سه ق غ زعفران دم کرده
دو لیوان آرد
یک لیوان مخلوط کره و روغن مایع
لبوهای خرد شده رو همراه آب بذارید بپزه. بعد از پخت اجازه بدید خنک شه و همراه یک لیوان آب لبو، نصف لیوان گلاب، یک لیوان شکر و نصف ق م پودر هل کاملا میکس کنید.
دو لیوان آرد رو باشعله خیلی کم تفت بدید؛ در حدی که فقط بوی خامی آرد گرفته شه و رنگش تغییر نکنه. آرد رو یک طرف تابه جمع و الک کنید؛ این کار خیلی در لطیف شدن حلوا موثره.
مخلوط روغن و کره رو به آرد اضافه کرده و تفت بدید. برای حلوای لبو نباید رنگ آرد تیره شه. مخلوط لبوی پوره شده رو به آرد اضافه کرده و دائم هم بزنید تا آب اضافه اش کشیده شه.
در آخر برای عطر بیشتر کمی زعفران دم کرده هم اضافه کنید و تا زمانی که حلوا یک طرف تابه جمع شه ادامه بدید.
به جرات میگم یکی از خوشمزه ترین و خوش بافت ترین حلواهاست که به راحتی فرم میگیره و اصلا مزه لبو غالب نیست و برای کسانی که لبو دوست ندارن عالیه.
نوش جان