شهرام دبیری در بازدید از طرحهای توسعهای پتروشیمی تبریز بر حمایت قاطع دولت از این پروژهها، بهویژه طرح حیاتی انتقال و استفاده از پساب شهری تبریز، تأکید کرد.
وی پروژه انتقال و استفاده از پساب شهری تبریز را نمونهای بارز از تلفیق صنعت و محیط زیست دانست و اظهار داشت: «این پروژه با تأمین آب مورد نیاز پتروشیمی از طریق پساب شهری، ضمن حل بخشی از مشکل کمبود آب در منطقه، به کاهش مخاطرات زیستمحیطی نیز کمک شایانی خواهد کرد.
دبیری اظهار کرد: این رویکرد، الگویی برای سایر صنایع کشور خواهد بود تا با استفاده از روشهای نوین، به توسعه پایدار دست یابند.
وی ضمن دیدار با سیدنوراله میراشرفی، مدیرعامل و نائب رئیس هیئت مدیره شرکت پتروشیمی تبریز، از تلاشهای وی و مجموعه کارکنان مجتمع برای پیشبرد طرحهای توسعهای قدردانی کرد.
وی بهطور ویژه از راهبری پروژههای کلیدی مانند پروژه پلیاتیلن سنگین و پروژه انتقال و استفاده از پساب شهری تبریز توسط مدیرعامل این شرکت تمجید کرد و این پروژهها را گامی مهم در جهت توسعه صنعتی و حفظ محیط زیست دانست.
معاون پارلمانی رئیس جمهور با تأکید بر اهمیت پروژه پلیاتیلن سنگین پتروشیمی تبریز به عنوان بزرگترین پروژه صنعتی شمالغرب کشور اظهار داشت: این پروژه نه تنها به افزایش ظرفیت تولید و اشتغالزایی کمک میکند، بلکه با توجه به دانش فنی ایرانی استفاده شده در آن یک افتخار ملی محسوب میشود.
به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی شرکت پتروشیمی تبریز، پروژه تولید پلیاتیلن سنگین با ظرفیت ۳۱۰ هزار تن در سال با سرمایهگذاری ۱۲ همت و با دانش بومی طراحی شده و در بهمن ۱۴۰۴ به بهرهبرداری میرسد و ظرفیت تولیدات پلیمری شرکت را به ۲ برابر ظرفیت فعلی میرساند. این پروژه برای نخستین بار در کشور با استفاده از دانش فنی کاملاً ایرانی طراحی و اجرا میشود.
شرکت پتروشیمی تبریز، به عنوان یکی از بزرگترین تولیدکنندگان محصولات پلیمری کشور، با تکیه بر دانش فنی کارکنان متخصص و بهرهگیری از تجهیزات متنوع، طیف وسیعی از محصولات پلیمری را با کیفیت بالا تولید و روانه بازار مینماید. این شرکت با ظرفیت تولید اسمی ۸۷۰ هزار تن پلیمر شامل پلیاتیلن، پلیپروپیلن، پلیاستایرن و ABS محصولات خود را تحت لیسانس معتبرترین شرکتهای جهانی تولید میکند.
انتهای پیام