حسن عسکری امروز (دوم دی) در نشست با بانوان شاغل در فرمانداری، ضمن تبریک این مناسبت خجسته، به جایگاه والای زن و مادر در اسلام اشاره و اظهار کرد: مادر در نگاه اسلامی، جایگاهی مقدس و به عنوان مدیر خانواده، نقشی بسیار مهم دارد چون تربیت انسان، بزرگترین و مهمترین ماموریتی است که به زنان واگذار شده و اسلام این نگاه و تقدس را به این جایگاه دارد.
وی با اشاره به حدیث پیامبر اکرم (ص) مبنی بر «بهشت زیر پای مادران است»، بر اهمیت و بلندمرتبه بودن مقام مادر در اسلام تاکید کرد.
عسکری همچنین به جایگاه زن در اسلام پرداخت و افزود: هیچ دینی به اندازه اسلام برای زن ارزش و جایگاه قائل نیست، در حالی که در فرهنگ غربی، ارزش زن تا حد تبلیغ کالا تنزل یافته و حتی به عنوان ابزار در سیستمهای امنیتی استفاده میشود، در نگاه اسلام و انقلاب اسلامی، زن از ارزش و جایگاه بسیار بالایی برخوردار است.
وی با انتقاد از اطلاق واژه «خانهدار» به زنانی که به تربیت فرزندان و مدیریت خانواده میپردازند، این واژه را برای توصیف این نقش مهم، مناسب ندانست و تاکید کرد: اسلام هیچگاه نگفته زن در خانه محصور باشد، بلکه کنشگری اجتماعی را نیز ضروری میداند و هیچ محدودیتی برای حضور زن در جامعه با حفظ حریمها قائل نشده است، زن میتواند کارمند، مدیر، فرماندار و استاندار شود.
فرماندار سنندج با بیان اینکه عزت زن در جامعه، موجب عزت مردم آن جامعه میشود، افزود: مردانی میتوانند رشد کنند که در دامان مادرانی عزت مند پرورش یافته باشند، تاریخ گواه این مدعا است که انسانهای بزرگ، مادران بزرگی داشتهاند و برعکس، افراد خبیث و ظالم، مادرانی با مشکل داشتهاند.
وی تاکید کرد که دشمنان با تمرکز بر بحث زن، به دنبال تضعیف این جایگاه و غرق کردن زن در مادیات هستند تا از تربیت نسلهای آینده جلوگیری کنند.
عسکری افزود: زنانی میتوانند شهید همت، شهید خرازی و شهید سلیمانی تربیت کنند که خود به جایگاه واقعی خود دست یافته باشند.
وی با ابراز خرسندی از وضعیت زنان در جامعه ایران، گفت: زنان جامعه ما دوست و دشمن خود را به خوبی تشخیص میدهند و نمونه آن، اتفاقات سال ۱۴۰۱ بود که جامعه ما با آن مقابله کرد.
انتهای پیام