تجار چقدر ارز برای واردات گرفتند؟

فرارو دوشنبه 03 دی 1403 - 18:42
بانک مرکزی طی گزارشی، آخرین آمار از حجم مبادلات صورت گرفته در سامانه ارز تجاری مرکز مبادله را منتشر کرده که بر اساس آن، از زمان شروع به کار این سامانه تا سوم دی ماه سال جاری، ۵۴۲ میلیون درهم، ۸۷ میلیون دلار، ۱۰ میلیون یوآن و ۱.۱ میلیون یورو بوده است.

از اول فروردین تا سوم دی امسال، ۵۱ میلیارد و ۶۰۲ میلیون دلار ارز برای واردات کالا‌های اساسی، دارو، کالا‌های تجاری و بازرگانی، واردات در مقابل صادرات و خدمات تامین شده است.

به گزارش ایسنا، بانک مرکزی طی گزارشی، آخرین آمار از حجم مبادلات صورت گرفته در سامانه ارز تجاری مرکز مبادله را منتشر کرده که بر اساس آن، از زمان شروع به کار این سامانه تا سوم دی ماه سال جاری، ۵۴۲ میلیون درهم، ۸۷ میلیون دلار، ۱۰ میلیون یوآن و ۱.۱ میلیون یورو بوده است.

طی این دوره ۸۱۳ معامله در نتیجه هزار و ۳۸۰ ثبت سفارش به روش معاملاتی جورسازی (مچینگ) انجام گرفته و تعداد ۳۸۵ بازرگان طی دوره مذکور معاملات خود را از طریق کارگزاران یا بانک‌های عامل در این سامانه انجام داده‌اند. همچنین تا امروز، ۲۱ بانک به عنوان کارگزار اقدام به ثبت سفارش و معامله در این سامانه کرده‌اند.

تجار چقدر ارز برای واردات گرفتند؟

مطابق این گزارش، از اول فروردین ماه تا سوم دی ماه سال جاری، ۵۱ میلیارد و ۶۰۲ میلیون دلار ارز برای واردات کالا‌های اساسی، دارو، کالا‌های تجاری و بازرگانی، واردات در مقابل صادرات و خدمات تامین شده است. در این مدت برای کالا‌های اساسی و دارو ۱۰ میلیارد و ۸۲۲میلیون دلار، برای کالا‌های تجاری مبلغ ۳۹ میلیارد و ۷۲۳ میلیون دلار، برای خدمات یک میلیارد دلار و ۵۷میلیون دلار تامین ارز صورت گرفته است.

تجار چقدر ارز برای واردات گرفتند؟

همچنین، بانک مرکزی برای واردات کالا‌های اساسی و کشاورزی شامل گندم، دانه‌های روغنی و نهاده‌های دامی هشت میلیارد و ۵۳۹ میلیون دلار و برای دارو، مواد اولیه دارویی و تجهیزات پزشکی دو میلیارد و ۲۸۳ میلیون دلار ارز تامین کرده است.

شایان ذکر است بانک مرکزی در مجموع ۱۰ میلیارد و ۸۲۲ میلیون دلار برای کالا‌های اساسی و کشاورزی و دارو و تجهیزات پزشکی را با نرخ ۲۸۵۰۰ تومان و با هدف حمایت از مصرف‌کنندگان و دسترسی اقشار جامعه به کالا‌های ضروری با قیمت ارزان‌تر تامین کرده است.

تجار چقدر ارز برای واردات گرفتند؟

از ابتدای سال جاری تا امروز میزان کل تامین ارز صنایع مبلغ ۳۹ میلیارد و ۷۲۳ میلیون دلار بوده است؛ که میزان ارز تامینی برای گروه‌های «صنایع حمل ونقل و خودرو» هفت میلیارد و ۱۳۴میلیون دلار، «ماشین آلات و تجهیزات تولید» چهار میلیارد و ۷۷۷میلیون دلار، «صنایع معدنی» چهار میلیارد و ۳۰۱میلیون دلار، «صنایع تجهیزات برق و الکترونیک» چهار میلیارد و ۱۸۶ میلیون دلار، «صنایع شیمیایی و پلیمری» چهار میلیارد و ۱۳۵ میلیون دلار، «منسوجات و پوشاک» یک میلیارد و ۵۳۱ میلیون دلار و «سایر صنایع» ۱۳ میلیارد و ۶۵۹ میلیون دلار تا پایان روز سوم دی ماه سال جاری بوده است.

تجار چقدر ارز برای واردات گرفتند؟

گفتنی است؛ نرخ «بازار توافقی نیما» در روز دوشنبه سوم دی ماه ۱۴۰۳ شاهد مبادله دلار با نرخ ۶۳ هزار و ۸۴۲ تومان، مبادله یورو با نرخ ۶۶ هزار و ۵۸۰ تومان و مبادله درهم با نرخ ۱۷ هزار و ۳۸۴ تومان بود.

همچنین نرخ‌های متناظر با سامانه نیما در تالار اسکناس ارز، دلار با نرخ ۶۵هزار و ۶۳۰ تومان، یورو با نرخ ۶۸ هزار و ۴۴۴ تومان و درهم با نرخ ۱۷ هزار و ۸۷۰ تومان مورد مبادله قرار گرفت.

تجار چقدر ارز برای واردات گرفتند؟

منبع خبر "فرارو" است و موتور جستجوگر خبر تیترآنلاین در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. (ادامه)
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت تیترآنلاین مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویری است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هرگونه محتوای خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.