ایران در المپیاد علمی دنیا رتبه سوم را دارد

خبرگزاری مهر سه شنبه 04 دی 1403 - 13:47
وزیر آموزش و پرورش گفت: جایگاه سوم را در المپیاد علمی دنیا در سال ۲۰۲۰ کسب کردیم و تمام توان خود را برای ارتقای سطح علمی به کار می‌گیریم.

به گزارش خبرگزاری مهر، علیرضا کاظمی وزیر آموزش و پرورش روز سه شنبه چهارم دی ماه در همایش تجلیل از رتبه‌های برتر کشوری آزمون سراسری سال ۱۴۰۳ ویژه شاهد و ایثارگر که در سالن سوره حوزه هنری تهران برگزار شد، اظهار داشت: در چند روز گذشته از مدال‌آوران المپیادها در تهران تقدیر کردیم، همچنین از ۹۰۰ مدال‌آور المپیادی از سراسر کشور در مشهد تجلیل شد که در وهله اول تقدیر از علم و علم آموزی است.

وی با بیان اینکه جایگاه مدارس شاهد و ایثار ممتاز و بی‌نظیر است، افزود: از دهه اول انقلاب بنیاد شهید نقش زیادی در تعلیم و تربیت کشور داشته و در حوزه سخت‌افزاری و نرم افزاری سرمایه‌گذاری کرده است. از سعید اوحدی رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران در این زمینه سپاسگزارم.

کاظمی گفت: علم پایه شکل‌گیری تمدن جامعه بشری است تمام مسیرهای سعادت از مسیر علم، علم آموزی است. فعالیت‌های فرهنگی و تربیتی هم پایه علمی دارد و مهمترین مأموریت ما در نظام جمهوری اسلامی تمرکز بر علم است امروز جایگاه علم بر کسی پوشیده نیست و برای حضور در عرصه‌های بین‌المللی و قدرت باید به علم توجه کنیم.

وزیر آموزش و پرورش تاکید کرد: همه کشورهای پیشرفته از علم به توسعه دست پیدا کردند و برای حل مشکلات در زمینه فرهنگی، اجتماعی و اقتصادی از علم بهره می‌برند.

کاظمی با بیان اینکه با اقداماتی که در حال طراحی هستیم به دنبال کسب موفقی‌های بیشتر در حوزه علم هستیم، افزود: جایگاه مدارس شاهد در کسب موفقیت علمی چشمگیر است.

وی تاکید کرد: باید در حوزه‌های تربیت نخبه‌ها در سطح ملی و بین‌المللی بیشتر سرمایه‌گذاری کنیم، دانش‌آموزان مدارس شاهد باید در سال‌های آینده پیشرفت‌های بیشتری در حوزه علم داشته باشند چون هیچ دانش‌آموزی شایسته‌تر از فرزندان شاهد در نظام جمهوری اسلامی نیست.

کاظمی اظهار داشت: ما نباید به این موقعیت‌ها راضی باشیم امیدواریم با برنامه‌ریزی‌های که انجام می‌دهیم شاهد موفقیت‌های بیشتری در عرصه علم باشیم.

حمایت جهاد دانشگاهی از طرح‌های علمی نخبگان شاهد و ایثارگر

حسن مسلمی نائینی رئیس جهاد دانشگاهی نیز در این آئین اظهار داشت: به عنوان حامی از طرح‌های نخبگان شاهد و ایثارگر در حوزه فنی، مهندسی، سلول‌های بنیادی، ریلی حمایت می‌کنیم و در این راستا به دنبال انعقاد تفاهم نامه‌ای با بنیاد شهید هستیم.

وی افزود: فرزندان شاهد و ایثارگر در موفقیت علمی خوبی قرار گرفته‌اند که مشت محکمی بر دهان دشمنان است به فرزندان شهدا که همچون پدران خود به دنبال پیشرفت کشور هستند، تبریک می‌گویم. اقتدار مملکت به علم است و کشور به افراد مصلحی مانند شما نیاز دارد.

رئیس جهاد دانشگاهی گفت: قبل از انقلاب ما پیشرفتی در زمینه علم نداشتیم اما اکنون با کار بزرگ و خودباوری موفقیت‌های زیادی را نصیب خود کردیم. درود می‌فرستیم به شهدا که هر چه داریم از برکت وجود آنهاست.

مسلمی نائینی بیان کرد: جهاد دانشگاهی به عنوان نهاد انقلابی از سال ۱۳۵۹ تحقیقات خود را شروع کرد و بیش از یکصد شهید علمی را در دوران دفاع مقدس تقدیم انقلاب کرده است.

منبع خبر "خبرگزاری مهر" است و موتور جستجوگر خبر تیترآنلاین در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. (ادامه)
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت تیترآنلاین مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویری است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هرگونه محتوای خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.