طرز تهیه پاستا گیاهی برای گیاهخواران + فیلم

رکنا چهارشنبه 05 دی 1403 - 08:25
رکنا: اگه دنبال یه غذای ساده ولی خوشمزه و لذیذ که یه کمی هم رژیمیه هستی این پاستای سبزیجات بی نظیر رو از دست نده.
طرز تهیه پاستا گیاهی برای گیاهخواران + فیلم

به گزارش رکنا، طرز تهیه پاستا با انواع گیاهان و صیفی جات به شرح زیر است؛

مواد لازم:

پاستا: دو سوم بسته ۵۰۰گرمی

پیاز: ۱عدد

قارچ: ۳۰۰گرم

فلفل دلمه ای رنگی

هویج: ۱عدد

ادویه ها شامل: نمک، فلفل، زردچوبه، آویشن، پاپریکا و پولبیبر

رب گوجه فرنگی: ۲ق.غ

گوجه فرنگی: ۲عدد

سیر: ۱حبه

لیموترش: ۱عدد

آب: یک استکان

ادویه ایتالیایی یا جعفری تازه برای روی پاستا

طرز تهیه:

پیاز، قارچ، فلفل دلمه ای و هویج رو به هر اندازه و مدلی که خواستید خورد کنید.

گوجه رو هم با سیر تو بلندر میریزیم و پورش میکنیم و کنار میذاریم.

پیاز رو تو روغن تفت میدیم و بعد به ترتیب قارچ، فلفل دلمه ای و هویج رو اضافه میکنیم و هرکدوم رو 2 ، 3 دقیقه تفت میدیم تا سبک بشن.

سبزیجات که تفت خوردن ادویه ها رو اضافه میکنیم و کمی تفتشون میدیم تا عطرشون آزاد بشه. بعد رب رو سرخ میکنیم و پوره گوجه و سیر رو همراه یه استکان آب و آب یه لیموی تازه به مواد اضافه میکنیم و میذاریم با در بسته 10 دقیقه بپزه و مایه مون جا بیفته.

تو این فاصله پاستامون رو به مدت 10 دقیقه تا یکربع تو مخلوط آب و روغن و نمک می جوشونیم. وقتی کاملا پخت و نرم شد آبکش میکنیم.

وقتی آبش رفت رو مایه مون میریزیم و خوب باهم مخلوطشون میکنیم و آمادست.

از رو حرارت برمیداریم و تو ظرف سرومون میریزیم. با کلم بروکلی و گوجه گیلاسی تزئینش میکنیم.

در آخر برای عطر و طعم بهتر روش ادویه ایتالیایی یا جعفری تازه میریزیم. از پنیر پارمزانم میتونید استفاده کنید؛ خیلی هم خوش طعم میشه.

به همین راحتی و خیلی سریع پاستای خوشمزمون آماده میشه. درست کنید و از خوردنش لذت ببرید.

منبع خبر "رکنا" است و موتور جستجوگر خبر تیترآنلاین در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. (ادامه)
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت تیترآنلاین مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویری است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هرگونه محتوای خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.