ممکن است شما نیز این تصور را داشته باشید که مواد غذایی در دمای اتاق زودتر کپک می زنند، اما دمای محفظه یخچال بسیار کمتر از اتاق است و غذا باید برای مدت طولانی داخل آن تازه بماند. اما بهتر بدانید که قرار دادن مواد غذایی در یخچال باید به درستی انجام شود تا از تشکیل کپک در داخل آن جلوگیری شود./تبیان
266 33
منبع خبر "
خبرآنلاین" است و موتور جستجوگر خبر تیترآنلاین در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد.
(ادامه)
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت تیترآنلاین مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویری است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هرگونه محتوای خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.