ماجرای وجود شپش در مدارس دخترانه

تابناک پنج شنبه 06 دی 1403 - 00:51
داستان ابتلا به شپش سر بویژه در مدارس دخترانه در ‌پاییز و زمستان برخی سال‌ها مثل امسال، بازهم خبرساز ‌شد.

ابتلا به این بیماری‌که به پدیکلوز شناخته می‌شود، محدود به جامعه یا طبقه خاصی نیست و همه طبقات اجتماعی را مبتلا می‌کند. اما همچنان باورهای غلطی در ارتباط با این بیماری که به سرعت هم به درمان پاسخ می‌دهد ‌در میان مردم وجود دارد.

به گزارش «تابناک» به نقل از خبرآنلاین، از جمله اینکه به گفته دکتر سید مسعود داوودی،متخصص پوست و مو و عضو هیات علمی دانشگاه بقیه الله ابتلا به شپش‌سر به هیچ عنوان ربطی به مسائل بهداشتی ندارد و ممکن است شخص در اوج رعایت نکات بهداشتی هم دچار این بیماری بشود.
 
 وی تاکید می‌کند: علایم شپش‌سر به شکل خارش است که منجر به ایجاد خراش در پوست و ایجاد عفونت می‌شود، بیشتر در ناحیه پشت‌سر و لاله گوش اتفاق می‌افتد. برای پیشگیری از ابتلا به این بیماری باید دانش‌آموزان را از انجام بازی‌ها و سرگرمی‌هایی که منجر به تماس پوست با پوست می‌شود، منع‌ کرد. همچنین باید به دانش‌آموزان برای عدم اشتراک‌گذاری کلاه، شال‌گردن و گل‌سر آموزش داده شوند.
 
این متخصص همچنین می‌گوید: اولیای مدرسه باید ترتیبی دهند که البسه دانش‌آموزان حدالمقدور در کنار هم قرار نگیرد. مشاهده روزانه موها هم توسط والدین ضروری است. شستشو و استحمام و شانه کردن مرتب در مراحل اولیه ببماری کمک کننده است. توجه داشته باشید که با شروع اولین دوز درمانی، بیماری دیگر واگیردار نیست و حضور در مدرسه منعی ندارد.

منبع خبر "تابناک" است و موتور جستجوگر خبر تیترآنلاین در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. (ادامه)
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت تیترآنلاین مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویری است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هرگونه محتوای خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.