سید حمید پورمحمدی امروز در بازدید از پروژه راه آهن چابهار - زاهدان اظهار کرد: سازمان برنامه و بودجه تمام منابع مالی این پروژه را تامین کرده است و این را اعلام می کنم در راستای توسعه سواحل مکران و توجه به پروژه های دریا محور این پروژه جاده ساحلی از چابهار تا بندرعباس را به پایان برسانیم.
وی اظهار امیدواری کرد با سفر مسوولان و بازدید از طرح ها شاهد تکمیل آنها باشیم و توسعه سواحل مکران را رقم زنیم.
نماینده مردم شهرستانهای چابهار، نیکشهر، کنارک، قصرقند، دشتیاری و زرآباد در مجلس شورای اسلامی نیز با بیان یانکه راه آهن چابهار به زاهدان از سال ۱۳۸۷ آغاز شده و با گذشت ۱۶ سال حدود ۷۰ درصد پیشرفت فیزیکی دارد، گفت: با تکمیل این خط ریلی میتوان حجم بسیار زیادی از کالای ورودی به بندر چابهار را به سایر نقاط کشور انتقال داد.
محمدانور بجارزهی افزود: با توجه به ظرفیت مرز، وجود بنادر مهم، منطقه آزاد و امکان تجارت و ترانزیت یکی از ابر پروژههای کشور در استان سیستان و بلوچستان ساخت و راهاندازی راه آهن چابهار- زاهدان است.
وی بیان کرد: با توجه به موقعیت مکانی و جغرافیایی استان سیستان و بلوچستان ایجاد راهآهن به اندازه انتقال آب از دریای عمان اهمیت دارد.
وی ادامه داد: این طرح به جهت ایجاد کریدور ریلی شرق کشور، اتصال بندر شهید بهشتی چابهار به عنوان تنها بندر اقیانوسی کشور به شبکه ریلی، کمک به توسعه سواحل مکران از طریق ایجاد ارتباط ریلی، اتصال کشورهای آسیای میانه و افغانستان به آب های آزاد اقیانوسی و ایجاد بستر مناسب برای توسعه و رشد اقتصادی منطقه اهمیت فراوانی دارد.
نماینده مردم حوزه انتخابیه چابهار در مجلس شورای اسلامی افزود: برنامه ما این است که طبق فرمایشات رهبر معظم انقلاب در رابطه با توسعه سواحل مکران با پیگیری های ملی بتوانیم ظرفیت بندر چابهار را ارتقا دهیم تا به عنوان قطب سوم تجاری کشور ایفای نقش کند.
بجارزهی بیان کرد: اولویت اول در استان به عنوان یک استان پهناور ساحلی، مرزی و گردشگری بخش راه است که امیدواریم بیش از هزار کیلومتر راههای منتهی به بندر چابهار از سوی جاسک و زاهدان دو بانده شود.
معاون رییس جمهور؛ استاندار سیستان و بلوچستان و نماینده مردم چابهار در مجلس شورای اسلامی همچنین از پروژه های راهبردی توسعه سواحل مکران بازدید کردند.
به گزارش ایسنا، در این بازدیدها که با همراهی جمعی از مدیران استانی و محلی انجام شد، ظرفیت و موقعیت های کرانه و پس کرانه، ظرفیت ساحلی و آخرین وضعیت پروژه های توسعه محور منطقه مورد بررسی و بازبینی قرار گرفت.
طرح انتقال آب و موقعیت قرارگیری طرح های کشاورزی و شیلاتی نیز از دیگر مواردی بود که در این بازدیدها مورد بررسی قرار گرفت.
انتهای پیام