به گزارش خبرنگار مهر، دادخدا سالاری، پیش از ظهر شنبه در نشست شورای قضائی استان کرمان که در محل دادسرای ویژه روحانیت برگزار شد با بیان اینکه اردوگاه ماده ۴۲ کبوتر خان وظیفه حاکمیتی دولت است، گفت: سازمان بازرسی به صورت ویژه موضوع تأخیر در تکمیل و راه اندازی این اردوگاه را از جهات مختلف از جمله تضییع حقوق بیت المال و از بین رفتن زیرساختهای موجود این مکان، بررسی میکند.
وی افزود: بر اساس ماده ۴۲ قانون مبارزه با مواد مخدر به قوه قضائیه اجازه داده شده است که بخشی از محکومان مواد مخدر یا روانگردانهای صنعتی غیر دارویی را به جای زندان در اردوگاههای خاص نگهداری نماید و دولت موظف است اعتبارات و تسهیلات و مقررات لازم را برای تهیه و اداره این اردوگاهها در ظرف مدت یک سال تأمین کند.
وی ضمن اشاره به این مطلب که اداره این اردوگاهها به عهده قوه قضائیه است، اظهار داشت: عملیات اجرایی این اردوگاه از سالهای بسیار دور آغاز شده و تا حدودی نیز در حوزه تأمین زیرساختها و احداث فضای فیزیکی پیشرفت داشته و ناتمام باقی مانده است.
بازرس کل استان کرمان تاکید کرد: احداث و تکمیل اردوگاه ماده ۴۲ وظیفه حاکمیتی دولت است و باید انجام شود و در این رابطه تأمین اعتبارات مورد نیاز این پروژه، در دستور کار قرار دارد.
سالاری یادآور شد: عملیات اجرایی این پروژه همزمان با چندین اردوگاه دیگر در کشور آغاز شده است و با وجود راه اندازی این اردوگاه در سایر استانها، اردوگاه کرمان ناتمام باقی مانده است.
وی ادامه داد: در پی عدم اجرای وظایف دولت در تکمیل اردوگاه ماده ۴۲، قوه قضائیه پیگیری این موضوع را در برنامه خود قرار داده است و شانه در زیر باری برده است که نمیتواند آن را انجام دهد و در حوزه مسئولیتهای آن نیز قرار ندارد.
وی در بخش دیگری از سخنان خود کمبود پزشک را شاه بیت مشکلات پزشکی قانونی برشمرد و ادامه داد: با تعیین سهمیهای در کنکور سراسری برای جذب پزشکان پزشکی قانونی میتوان بخشی از این مشکل را برطرف کرد که این مهم باید از سوی این سازمان پیگیری قرار گیرد.