به گزارش "ورزش سه"، اریک گارسیا تنها فوتبالیستی است که از "بارسا اسکولا (مدرسه فوتبال بارسلونا)" به آکادمی لاماسیا راه یافت. بالده و اولمو در اسپانیول بودند. فرمین و گاوی از بتیس آمدند. لامین یامال نیز در باشگاه کوچک لا تورِتا کشف شد.
همه میدانند که این بازیکنان از لاماسیا آمدهاند. اما چگونه به آنجا رسیدند؟
داستان ۱۷ بازیکنی که در فصول اخیر از لاماسیا برای تیم اصلی بارسلونا بازی کردهاند، ویژگیهای خاص خود را دارد. اولین ویژگی این است که تنها یک نفر، اریک گارسیا، در بارسا اسکولا آموزش دیده است، که بیشتر جنبه اجتماعی دارد تا تمرکز بر آینده ورزشی بازیکنان. با این حال، این مدافع توانست آنقدر درخشان کار کند که مستقیماً به دستههای پایینتر بارسا منتقل شود. سپس سفر رفت و برگشت به منچسترسیتی را انجام داد.
با این حال، بارسا معمولاً در باشگاههای شهر به دنبال بازیکنان مستعد میگردد. بالده و اولمو قبل از پوشیدن لباس آبی و اناری در اسپانیول بازی می کردند. این اتفاق، به عنوان مثال، برای کاسادو، یکی از شگفتیهای سال، نیز افتاد. این هافبک از باشگاه تاریخی دام، به بارسا آمد.
بارسا هر جا که لازم باشد جستوجو میکند. مارک برنال را در خیمناستیک مانرسا پیدا کرد و هکتور فورت را در پنیا آنگِرا. جرارد مارتین، یک کشف دیرهنگام، در ای اف سن گابریل (همانند سرجی دومینگز) شروع کرد و سپس برای کورنیا بازی کرد. جادوی لامین در لاتورِتا، یک باشگاه کوچک در لا روکا دل والس کشف شد. مادر این نابغه جدید فوتبال جهان درخواست تغییر شغل از ماتارو به گرانولرز کرد و داستان از آنجا شروع شد.
اما بارسا همچنین به خارج از کاتالونیا هم رفته تا ستارههای بالقوه برای لاماسیا پیدا کند. بارسا ایناکی پینا را سال ۲۰۱۲ وقتی در ویارئال بود، به خدمت گرفت. از بتیس، گاوی و فرمین را زمانی که به ترتیب ۱۱ و ۱۳ ساله بودند، آورد. و از سویا، آنسو فاتی را زمانی که یک نونهال ۱۰ ساله بود، جذب کرد.
آندرس کوئنکا، که این فصل نیز چند دقیقهای بازی کرده است، نیز از اوترا سویل، آمده است. پائو کوبارسی، متولد استانیول، فوتبال خود را در خیرونا آغاز کرد اگرچه به محض اینکه یک نونهال بود به لاماسیا آمد. پائو ویکتور در سابادل و خیرونا رشد کرد. و مورد غیرمعمول، رونالد آرائوخو است که بارسا به او برچسب بازیکن آکادمی زده است، با وجود اینکه مستقیماً از بوستون ریور ارتوگوئه به تیم دوم (بارسا اتلتیک) ملحق شد. با این حال، در مدت کوتاهی توانست فلسفه منحصر به فرد لاماسیا را همانطور که خودش اعتراف میکند، درک کند.