افزایش ۲ برابری تولیدات دامی در همدان

خبرگزاری ایسنا یکشنبه 09 دی 1403 - 13:57
معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهادکشاورزی استان همدان از افزایش دو برابری میزان تولید به سرانه مصرف تولیدات دامی در این استان خبر داد و گفت: تولید مازاد استان به استان‌های همسایه ارسال می‌شود.

علی دولو یکشنبه ۹ دی ماه در جمع خبرنگاران، با بیان اینکه بیشتر محصولاتی که از استان همدان به کشورهای خارجی صادر می‌شود فرآورده‌های لبنی است، اظهار کرد: در استان همدان سالانه ۳۰ هزار تُن گوشت قرمز، ۶۹ هزار  تُن گوشت مرغ، ۲۰ هزار تُن تخم‌مرغ، ۴۳۸۰ تن عسل و ۳۸۶ هزار تُن شیر تولید می‌شود که سایر محصولات نیز ۳۹ هزار تُن سایر محصولات بوده است.

وی ظرفیت‌های دامپروری استان همدان را بسیار بالا دانست و افزود: وجود ذخایر ارزشمند ژنتیکی دامی از جمله توانایی‌های این استان است.

معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهادکشاورزی استان همدان اظهار کرد: وجود نژاد گوسفند مهربان در استان با اهمیت است و به همین دلیل طرح‌های حفاظت و توسعه این ذخیره ارزشمند در استان در حال اجراست.

دولو با بیان اینکه ایجاد گله‌های خالص نژاد گوسفند مهربان با انجام عملیات اصلاح نژادی از مهمترین طرح‌های دامپروری استان است که هنوز هم ادامه دارد، گفت: ۲۶۶ واحد گاو شیری با ظرفیت ۱۴ هزار تُن،  ۲۸۰ واحد گوساله پرواری با ظرفیت ۱۹ هزار تُن ، ۹۸ واحد بره پرواری با ظرفیت ۴۵ هزار تن، ۱۳ واحد گوسفند با ظرفیت ۸۶۰۰ رأس و ۴۵۰ واحد مرغ گوشتی از ظرفیت‌های استان است.

معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهادکشاورزی استان همدان تعداد دام سبک در استان را دو میلیون و ۴۰۰ هزار رأس و  دام سنگین را ۱۴۷ هزار رأس برشمرد.

انتهای پیام

منبع خبر "خبرگزاری ایسنا" است و موتور جستجوگر خبر تیترآنلاین در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. (ادامه)
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت تیترآنلاین مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویری است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هرگونه محتوای خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.