آزمایش‌کنندگان سرویس ارتباط ماهواره‌ای مستقیم استارلینک در گوشی خود تنظیمات جدیدی دریافت کردند

دیجیاتو یکشنبه 09 دی 1403 - 18:01
بخش جدیدی با نام Satellite networks به گوشی کاربرانی که در آزمایش این سرویس شرکت می‌کنند، اضافه شده است. The post آزمایش‌کنندگان سرویس ارتباط ماهواره‌ای مستقیم استارلینک در گوشی خود تنظیمات جدیدی دریافت کردند appeared first on دیجیاتو.

اپراتور T-Mobile آماده راه‌اندازی سرویس پیام‌رسانی مستقیم استارلینک است و کاربرانی که برای آزمایش این سرویس انتخاب شده‌اند، تنظیمات جدیدی در گوشی خود دریافت کرده‌اند. این سرویس که سال 2025 رسمی راه‌اندازی خواهد شد، می‌خواهد در مناطقی با پوشش ضعیف یا بدون پوشش سلولی پیام‌رسانی مستقیم با ماهواره را ممکن کند و تقریباً یک‌میلیون و 300 هزار کیلومترمربع از ایالات متحده را پوشش دهد.

به‌ گزارش Droid Life، سرویس اتصال مستقیم گوشی به ماهواره استارلینک ابتدا قابلیت پیام‌رسانی را ارائه خواهد داد و در آینده برای ارائه خدمات صوتی و داده گسترش می‌یابد. T-Mobile تمرکز خود را روی برقراری ارتباط در مناطق کم‌برخوردار از پوشش شبکه‌های سلولی سنتی گذاشته است، مانند نواحی دورافتاده، مناطق روستایی و مکان‌هایی که شبکه‌های سلولی سنتی قادر به پوشش آنها نیستند؛ ازجمله پروازها یا رویدادهای بزرگ مانند کنسرت‌ها.

آغاز تدریجی آزمایش سرویس Direct to Cell استارلینک

سرویس ارتباط ماهواره‌ای استارلینک و T-Mobile که قرار بود ابتدای سال 2025 آزمایش خود را آغاز کند، ظاهراً صفحه جدیدی را در دستگاه‌های اندروید یا iOS کسانی که در این برنامه نام‌نویسی کرده‌اند، فعال کرده است: بخشی به نام Satellite networks یا شبکه‌های ماهواره‌ای. این صفحه نشان می‌دهد کاربران برای آزمایش بتای سرویس ماهواره‌ای مستقیم استارلینک انتخاب شده‌اند و به‌تدریج اطلاعات پیام‌رسانی و گزینه‌های ارتباطی بیشتری دریافت می‌کنند.

T-Mobile

این سرویس آزمایش بتای رایگان در دسترس مشتریان پس‌پرداختی خواهد بود که دستگاه‌های سازگار دارند. T-Mobile اعلام کرده بیشتر گوشی‌های هوشمند مدرن با این سرویس کار می‌کنند البته لیست کامل دستگاه‌های پشتیبانی‌شده هنوز مشخص نیست. هدف شرکت فراهم‌کردن اتصالی قابل‌اعتماد است حتی در مناطقی که برج‌های مخابراتی سنتی ندارند. به‌این‌ترتیب کاربران در مواقع نیاز می‌توانند با هم در ارتباط باشند.

T-Mobile امیدوار است این فناوری بتواند راه‌حل مناسبی برای پوشش‌دهی در مناطق دورافتاده، روستایی و حتی برخی مناطق پرجمعیت مانند کنسرت‌ها و پروازها باشد.

منبع خبر "دیجیاتو" است و موتور جستجوگر خبر تیترآنلاین در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. (ادامه)
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت تیترآنلاین مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویری است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هرگونه محتوای خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.