(ویدئو) طرز پخت اوسو بوکو؛ یک غذای لذیذ ایتالیایی برای روزهای سرد

فرارو یکشنبه 09 دی 1403 - 21:27
Osso Buco اوسو بوکو یک غذای کلاسیک ایتالیایی است که معمولاً از گوشت گوساله یا گوسفند (معمولاً با استخوان) تهیه می‌شود. نام "Osso Buco" به معنای "استخوان بریده شده" است که به استخوانی که در این غذا به کار می‌رود، اشاره دارد. در این غذا، گوشت با استخوان در یک سس غنی از گوجه فرنگی، پیاز، هویج، کرفس و گیاهان های معطر مانند آویشن و رزماری طبخ می‌شود.
 
 
 
 
 

 

 

منبع خبر "فرارو" است و موتور جستجوگر خبر تیترآنلاین در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. (ادامه)
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت تیترآنلاین مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویری است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هرگونه محتوای خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.