سید جمال وزیری در گفتوگو با خبرنگار مهر، ضمن بیان اینکه آموزش و پرورش در سراسر استان سمنان ۱۲ مرکز مشاوره داشته و ۱۳۳ نفر از همکاران ما در این مجموعهها به دانش آموزان خدمت رسانی میکنند، بیان کرد: به جهت قوانین بالادستی و در راستای مراقبت کودکان و نوجوانان مان در برابر مسائل روانی و اجتماعی وظیفه داریم که مقوله درمان را انجام دهیم و در همین راستا خدمات مشاورهای به دانش آموزان داده میشود.
وی با بیان اینکه سامانهای تحت عنوان نماز با خط تلفنی ۱۵۷۰ از ساعت هشت صبح الی ۱۲ شب به صورت مستمر در خدمت دانش آموزان و اولیای دانش آموزان هستند، افزود: ۱۳۳ مشاور و ۳۰ نفر از درمانگران مراکز مشاوره ما انواع خدمات را در این مراکز ارائه میکنند.
مدیرکل آموزش و پرورش استان سمنان با بیان اینکه در نظام مراقبت اجتماعی تکالیف و موضوعات مختلفی را شامل بد سرپرستی، توجه به خودکشی، خشونت، بزهکاری، فرار از مدرسه و … را برای این مراکز دیده است، تاکید کرد: بخشی از کار این مشاوران هم مشاوره تحصیلی، تربیتی و خانوادگی دانش آموزان است.
وزیری با بیان اینکه تا سال گذشته تعداد مشاوران ما بسیار اندک بودند، گفت: با آزمون استخدامی که در تابستان برگزار شد، از اول مهرماه، تعداد زیادی از همکاران ما در رشته مشاوران را به کارگیری کردیم البته در مجموعه استان کمبود نیرو داریم که باید مدیریت شود.
وی با بیان اینکه از طرحی به نام همیار مشاور و طرح مشاوران جهادی نیز در حال حاضر به خصوص در مناطق محروم و کمتر برخوردار استفاده میکنیم تا بخشی از این کمبودهای نیرو را جبران کنیم، افزود: اعزام مشاورها به صورت جهادی به نقاطی که معضلات بیشتری را شاهد هستیم دیگر اقدامی است که صورت میگیرد.