سراهای نوآوری دانشگاه پل ارتباطی با صنعت و بسترساز فعالیت شرکت‌های دانش بنیان

خبرآنلاین پنج شنبه 13 دی 1403 - 11:20
معاون پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی استان سمنان فعالیت پژوهشی واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی استان سمنان را تشریح کرد.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین استان سمنان آیین تجلیل از پژوهشگران برتر استان سمنان با همکاری و مشارکت دانشگاه آزاد اسلامی، دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی و اداره کل آموزش و پرورش استان سمنان در سالن آمفی‌تئاترفرزانگان واحد سمنان برگزار و معاون پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی استان سمنان به تشریح عملکرد حوزه پژوهش و فناوری این دانشگاه در سال ۱۴۰۳ پرداخت.

دکتر محمد کریم سهرابی،  قرار گرفتن ۳ عضو هیات علمی واحد سمنان را در فهرست ۱% برتر دانشمندان جهان، چاپ و انتشار کامل یک جلد کتاب علمی در انتشارات بین المللی توسط عضو هیات علمی واحد سمنان، نگارش چندین مقاله علمی – پژوهشی و ایجاد چند سرای نوآوری در واحدهای مختلف استان را از دستاوردهای دانشگاه آزاد اسلامی استان سمنان در حوزه پژوهش‌ و فناوری در سال ۱۴۰۳ معرفی کرد.

وی افزود: دانشگاه آزاد اسلامی در بعد پژوهشی یعنی تولید علم و آگاهی و در بعد توسعه فناوری یعنی افزایش کیفیت زندگی و حل آسان و موثر سوالات جامعه گام‌های مهم و بزرگی برداشته است.

رئیس شورای پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی استان سمنان گفت: سراهای نوآوری در ادبیات اکوسیستم فناوری نامی است که نخستین بار در دانشگاه آزاد اسلامی ابداع و مورد استفاده قرار می گیرد.

معاون پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی استان سمنان از سراهای نوآوری، مراکز رشد و مراکز تحقیقاتی دانشگاه به‌ عنوان مراکز پشتیبان ایده‌پردازی، تجاری‌سازی و توسعه فناوری‌های نوینی یاد کرد که  نقش کلیدی در ارتقای زیست‌بوم نوآوری و کارآفرینی کشور ایفا می‌کنند.

سهرابی همچنین تأکید کرد: دانشگاه آزاد اسلامی در تلاش است تا با همکاری صنعت و سایر نهادهای علمی، بستر مناسبی برای رشد شرکت‌های دانش‌بنیان فراهم کند. سراهای نوآوری، مراکز رشد و مراکز تحقیقاتی پل ارتباطی میان دانشگاه و صنعت هستند و ما امیدواریم که با گسترش این مراکز، شاهد تحولات بزرگی در عرصه فناوری و اقتصاد کشور باشیم.

وی واحد سمنان را از طلایه‌داران فناوری‌های نوین حوزه علوم مهندسی در استان معرفی و به اهمیت ویژه این فناوری‌ها در دانشگاه آزاد اسلامی اشاره کرد و گفت: فناوری های نوین حوزه علوم مهندسی قابل تلفیق با مجموعه فعالیت‌های علمی و پژوهشی حوزه علوم پزشکی است.

سهرابی با اشاره به انعقاد تفاهم‌نامه همکاری بین دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی و دانشگاه آزاد اسلامی استان سمنان تصریح کرد: همکاری در قالب این تفاهم‌نامه می‌تواند ظرفیت‌ها و پتانسیل‌های مورد نیاز را ایجاد کند و بسترساز به منصه ظهور رسیدن این ارتباط دوسویه باشد.

ارائه گزارش عملکرد حوزه پژوهش و فناوری دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی استان سمنان توسط دکتر عباسعلی وفائی، معاون تحقیقات و فناوری این دانشگاه، پخش کلیپ معرفی توانمندی‌های دانشگاه آزاد اسلامی استان سمنان و تجلیل از دانش آموزان، دانشجویان، اعضای هیات علمی و اساتید برگزیده به عنوان پژوهشگران برترسال ۱۴۰۳ در دانشگاه علوم پزشکی، دانشگاه آزاد اسلامی و اداره کل آموزش و پرورش استان سمنان از دیگر برنامه های اجرا شده در آیین تجلیل از پژوهشگران برتر استان سمنان بود. 

46

منبع خبر "خبرآنلاین" است و موتور جستجوگر خبر تیترآنلاین در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. (ادامه)
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت تیترآنلاین مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویری است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هرگونه محتوای خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.