۹۰ درصد جابجایی‌های آذربایجان شرقی از طریق ناوگان عمومی و جاده‌ای انجام می‌گیرد

خبرگزاری ایسنا پنج شنبه 13 دی 1403 - 14:33
مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای آذربایجان شرقی گفت: ۹۰ درصد جابجایی‌های استان از طریق ناوگان عمومی و جاده‌ای انجام می‌گیرد.

اروجعلی علیزاده، پنجشنبه، ۱۳ دی ماه، در مراسم رونمایی از پوستر جشنواره ملی چند رسانه‌ای جاده سبز با بیان اینکه ۱۴ هزار کیلومتر طول شبکه راه‌های استان است که ۱۰ هزار کیلومتر آن از آسفالت برخوردار است، ادامه داد: دو کریدور مهم کشور از جمله کریدور جاده ابریشم شرق-غرب و قسمتی از کریدور شمال-جنوب به این استان منتهی می‌شود.

وی اظهار کرد: استان آذربایجان شرقی ۱۳۵ کیلومتر راه مرزی دارد. دو پایانه مهم جلفا و نوردوز در جهت ترانزیت در این استان قرار گرفته و پایانه کلاله-آغ بند پایانه‌ مهمی بین کشور آذربایجان و ایران است که در دولت چهاردهم در دستور کار قرار گرفته است. 

علیزاده با بیان اینکه سالانه بیش از ۳۵۰ میلیون تردد جاده‌ای در آذربایجان شرقی ثبت شده است، گفت: به دلیل اینکه بیشتر جابه‌جایی‌های استان از طریق ناوگان عمومی انجام می‌گیرد نسبت به سایر ناوگان‌ها از اهمیت بیشتری برخوردار است.

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای آذربایجان شرقی اظهارکرد: سالانه بیش از ۲۵ میلیون تن کالا از طریق ناوگان کامیونی و بیش از چهار میلیون نفر مسافر از طریق اتوبوس در استان جابه‌جا می‌شوند.

وی با بیان اینکه یکی از مهم ترین چالش‌های کشور و استان تصادفات جاده‌ای است، اظهار کرد: سالانه بیش از ۲۰ هزار نفر از هموطنان در اثر تصادفات جاده‌ای جان خود را دست می‌دهند درحالی که برای یک کشور مهم ترین سرمایه، منابع انسانی است.

وی با اشاره به اینکه سه عامل جاده، وسیله نقلیه و عامل انسانی در ایجاد تصادفات نقش آفرینی می‌کنند، گفت: بیش از ۷۰ درصد تصادفات بر اثر عامل انسانی، ۱۵ درصد جاده و ۱۵ درصد وسائط نقلیه ایجاد می‌شود.

علیزاده افزود: خبرنگاران در این چالش نقش مهمی ایفا می‌کنند و امیدوارم دست به دست هم دهیم تا در جهت کاهش تصادفات جاده‌ای مصمم‌تر گام برداریم‌.

دبیر جشنواره ملی چندرسانه‌ای جاده سبز نیز در ادامه افزود: ما در چالش‌های مهم کشور با فقدان تولید محتوا مواجه هستیم و بنده در حوزه‌ی آموزش به این نتیجه رسیدم که بهترین متد آموزشی برای یادگیری پایدار این است که تمام کتب درسی به محتوا چند رسانه‌ای تبدیل شود و نظام آموزشی به یک سواد دسترسی پیدا کند.

فرید حیدری ادامه داد: برگزاری چنین جشنواره‌هایی باعث می‌شود رسانه‌ها نقدها و برداشت‌های خود را به تصویر کشیده و دستگاه‌های اجرایی بر اساس فشار رسانه‌ها وارد این موضوعات می‌شوند که در بهبود وضعیت فعلی راه گشا خواهد بود.

وی خاطرنشان کرد: امروز تولیدات رسانه‌ای در حوزه راه مورد بی مهری رسانه‌ها قرار گرفته است.

انتهای پیام

منبع خبر "خبرگزاری ایسنا" است و موتور جستجوگر خبر تیترآنلاین در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. (ادامه)
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت تیترآنلاین مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویری است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هرگونه محتوای خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.