آغاز به کار خانه المپیادهای علمی آذربایجان شرقی

خبرگزاری ایسنا پنج شنبه 13 دی 1403 - 19:17
مدیرکل آموزش و پرورش آذربایجان شرقی از آغاز به کار خانه المپیادهای علمی استان جهت بهره‌مندی از ظرفیت دانش‌آموزان المپیادی در آینده نزدیک خبر داد.

مسعود سعادتی روز پنجشنبه، ۱۳ دی ماه در آئین تجلیل از دانش‌آموزان مدال‌آور استان آذربایجان شرقی گفت: باشگاه دانش‌پژوهان هم پس از چند سال تعطیلی توسط وزارت فعال شده و درخواست ایجاد شعبه استانی هم به وزارت ارسال شده است. 

وی اظهار کرد: دانش‌آموزان و دستاوردهای آنان در زمینه‌های متعدد به ویژه المپیادها مورد توجه وزارت و سایر مسئولان بوده و حضور نمایندگان مجلس در این آئین نشانگر اهمیت این حوزه است.

وی با ارائه گزارشی از وضعیت استان آذربایجان شرقی در المپیادهای علمی دانش‌آموزی، اظهار کرد: در سال ۱۴۰۲_۱۴۰۱، یک مدال طلا، شش مدال نقره و شش مدال برنز و در مجموع ۱۳ مدال در المپیادها داشتیم که در سال تحصیلی گذشته با رشد حدود ۷۰ درصدی به ۲۲ مدال دست یافتیم، اما هنوز با جایگاه شایسته استانمان در این خصوص فاصله داریم.

وی ضمن قدردانی و عرض خداقوت به دانش‌آموزان المپیادی مدال‌آور، اظهار کرد: این موفقیت بزرگ را مرهون استعداد، ظرفیت و توانمندی دانش‌آموزان، تلاش مدیران و معلمان و خانواده‌ها هستیم. ورود به المپیاد بسیار پرزحمت‌تر از کنکور بوده و شانس موفقیت دانش‌آموزان در آن کم‌تر است.

مدیرکل آموزش و پرورش استان آذربایجان شرقی با اشاره به تشکیل کمیته علمی_پژوهشی، بیان کرد: این کمیته دارای زیر مجموعه دارای چهار کارگروه از جمله المپیاد، جشنواره‌ها و جشنواره نوآوری و فناوری دانش‌آموزی بوده و با هدف حمایت از فعالیت‌های جنبی علمی_پژوهشی دانش‌آموزان ‌ایجاد شده است.

وی در خاتمه متذکر شد: با توجه به وجود ضعف‌هایی در این زمینه در طول یک دهه‌ گذشته می‌توان از تجربه استان‌های موفق در این زمینه بهره‌مند شد که حمایت صنایع از دانش‌آموزان مستعد نمونه‌ای از آن است.

رضا صدیقی، نماینده مردم تبریز، اسکو و آذرشهر نیز در ادامه این آئین با بیان اینکه این جلسه یکی از ارزشمنرترین جلسات بوده و حضور در جمع شما مایه مباهات است، گفت: شما استعداد و توانمندی و هوش ایرانیان را به منصه ظهور گذاشته و آذربایجان و شهر اولین‌ها را سربلند نموده‌اید. 

وی ادامه داد: امید است شاهد دستاوردهای روزافزون دانش‌آموزانمان کشورمان به ویژه در تبریز و استان باشیم. زمانی، همسالان شما در جهت دفاع از میهنمان و تامین امنیت کشور به جبهه‌ها رفتند و حال از شما می‌خواهیم در شرایط سخت اقتصادی در کنار هم وطنانمان بمانید و آموزش و پرورش نیز باید در این خصوص برنامه داشته باشد؛ چرا که دانش و مهارت می تواند در مملکت، تحول آفرین باشد.

رضا علیزاده، رئیس کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی و نماینده مردم ورزقان در مجلس نیز با ابراز خرسندی از حضور در جمع دانش‌آموزان نخبه، گفت: با توجه به پیشرفت‌های سریع در حوزه‌های علمی، فرهنگی، نانو هوش مصنوعی و ... تمامی دستگاه‌ها و حاکمیت باید هوشمندانه به این موضوع ورود کنند.

وی ادامه داد: همه ما معتقدیم آموزش و پرورش رکن و مهم است؛ اما در عمل به سرمایه‌های اصلی‌مان پرداخت نکرده‌ایم. توجهی که به منابعی مانند نفت و گاز و پتروشیمی داشته‌ایم را به نیروی انسانی نکرده‌ایم. باید فضایی جهت جذب نخبگان و المپیادی‌ها ایجاد کنیم.

علیزاده در ادامه نسبت به تجهیز بنیاد نخبگان استان و تامین نیازمندی‌ها به عنوان رییس کمیسیون صنایع و معادن مجلس و فراهم‌ نمودن امکان استفاده از مراکز پژوهشی آی‌تی، هوش مصنوعی، نانو، فیزیک و شیمی و دیگر زیرمجموعه‌های این کمیسیون، قول مساعد داد.

انتهای پیام

منبع خبر "خبرگزاری ایسنا" است و موتور جستجوگر خبر تیترآنلاین در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. (ادامه)
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت تیترآنلاین مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویری است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هرگونه محتوای خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.