آماده تولید فیلم مستند زندگی ثمینه باغچه‌بان هستیم

خبرگزاری ایسنا شنبه 15 دی 1403 - 12:19
شهردار تبریز برای تولید فیلم مستندی درباره زندگی ثمینه باغچه‌بان و دستاوردهای پدر بزرگوارش، جبار باغچه‌بان اعلام آمادگی کرد.

یعقوب هوشیار در یک دیدار صمیمی در تهران به ملاقات خانم ثمینه باغچه‌بان، دختر جبار باغچه‌بان بنیان‌گذار نخستین کودکستان و نخستین مدرسه ویژه ناشنوایان ایران، رفت.

وی در آغاز این دیدار، ضمن ابراز خوشنودی از ملاقات با خانم ثمینه باغچه‌بان اظهار کرد: خود را موظف دانستم که به محض اطلاع از حضورتان در تهران، به دیدارتان بیایم. شما و پدر گرامیتان جبار باغچه‌بان، نه تنها در تاریخ تبریز بلکه در تاریخ ایران و حتی جهان جایگاهی ویژه دارید. 

وی افزود: پدر شما با بنیان‌گذاری نخستین مدرسه ویژه ناشنوایان، انقلابی در آموزش این گروه از جامعه به پا کرد و نام تبریز را در عرصه جهانی مطرح ساخت. این افتخار برای تبریز و ایران همیشه باقی خواهد ماند.

شهردار تبریز با اشاره به ویژگی‌های منحصر به فرد تبریز اذعان کرد: تبریز شهری است که همواره پیشگام در خلق نخستین‌ها بوده است که پدر بزرگوارتان و شما در این مسیر پیشرو بودید. 

وی اضافه کرد: تبریز به وجود چنین شخصیت‌های بزرگ و تأثیرگذار افتخار می‌کند و همواره در تاریخ خود، پدر شما را به عنوان یکی از مفاخر بزرگ به یاد خواهد داشت.

وی در ادامه پیشنهاد کرد تا از ثمینه باغچه‌بان در برنامه «زنده نامان» تبریز که به تجلیل از مفاخر و شخصیت‌های ماندگار اختصاص دارد، تجلیل شود.

هوشیار همچنین افزود: تبریز با فضای فرهنگی خود می‌تواند سرشار از انرژی و الهام برای شما باشد.

وی از خانم باغچه‌بان دعوت کرد تا به تبریز آمده و در این برنامه باشکوه، از ایشان قدردانی شود.

در ادامه وی پیشنهاد داد تا کتاب خانم ثمینه باغچه‌بان با عنوان «گلین تورکجه دانیشاق» در تبریز به چاپ برسد تا مخاطبان بیشتری از این اثر خواندنی و طنز بهره‌مند شوند.

شهردار تبریز در این زمینه مطرح کرد: تبریز، شهر اولین‌ها است به عنوان دختر یکی از نخستین‌های این دیار، شایسته آن هستید که کتابتان در زادگاهتان به چاپ برسد.

آماده تولید فیلم مستند زندگی ثمینه باغچه‌بان هستیم

ثمینه باغچه‌بان نیز با ابراز شادمانی از این دیدار ارزشمند اظهار کرد: این دیدار برای من روزی تاریخی و روحیه‌بخش است. تبریز همیشه برای من شهری خاطره‌انگیز بوده و این ملاقات مرا به یاد پدرم می‌اندازد.

وی افزود: آنچه که در تبریز و به ویژه در کنار خانواده‌ام گذشت، برای من همیشه گنجینه‌ای گرانبها خواهد بود.

وی تاکید کرد: ادبیات ترکی به ویژه برای من همیشه منبعی غنی از معانی و مفاهیم عمیق بوده و در شعر ترکی، می‌توان به عمق مفاهیم و زیبایی‌های خاص دست یافت.

باغچه‌بان با بیان اینکه ادبیات ترکی همواره برای او معانی خاص و جذابی داشته یکی از اشعار معروف ترکی را با صدای دلنشین خود خواند: «محبت بیر بلا شی‌دیر گرفتار اولمایان بیلمز»،

وی در ادامه افزود: «آرزوی من این است که روزی دوباره به تبریز، زادگاهم بازگردم. تبریز همواره برای من شهری پر از عشق و یادها است.

به گزارش ایسنا، به نقل از روابط عمومی شهرداری تبریز، در پایان این دیدار شهردار تبریز پیشنهاد کرد، فیلم مستندی درباره زندگی ثمینه باغچه‌بان و دستاوردهای پدر بزرگوارش جبار باغچه‌بان، ساخته شود که این پیشنهاد با استقبال ثمینه باغچه‌بان همراه شد.

انتهای پیام

منبع خبر "خبرگزاری ایسنا" است و موتور جستجوگر خبر تیترآنلاین در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. (ادامه)
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت تیترآنلاین مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویری است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هرگونه محتوای خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.