۴۰ هزار مترمربع به فضای سبز بجنورد اضافه شد

خبرگزاری ایسنا یکشنبه 16 دی 1403 - 11:24
مدیر عامل پارک ها و فضای سبز شهرداری بجنورد گفت: امسال ۴۰ هزار متر مربع به فضای سبز و پارک‌های محله این شهر اضافه شد.

نادر نوروزی در گفت و گو با ایسنا، اظهار کرد: احداث پارک‌های خطی، لچکی‌ها و بوستان‌ها در محلات از جمله اماکنی است که نقش مهمی در اوقات فراغت شهروندان دارد و شهرداری به منظور تلطیف فضای شهری و توسعه نشاط اجتماعی، اهتمام ویژه ای به ایجاد پارک‌های محله دارد.

وی افزود: در نیم سال دوم امسال، عملیات احداث پنج پارک محله و بوستان و بلوار خطی به مساحت بالای سه هکتار در بودجه، تامین اعتبار و اجرایی می‌شود و عملیات کاشت گل و درخت و سبز کردن فضای آن را در فصل بهار سال آینده آغاز می‌کنیم.

نوروزی ادامه داد: در یک سال گذشته این سازمان موفق به ایجاد ۴۰ هزار متر مربع فضای سبز شد که در قالب بوستان‌ها و بلوارهای خطی نقش مهمی در سهم و سرانه فضای سبز شهروندان دارد.

مدیر عامل سازمان پارک‌ها و فضای سبز شهرداری بجنورد از تغییر الگوی کشت در فضای سبز بجنورد برای مدیریت در مصرف آب خبر داد.

وی بیان کرد: در حال حاضر مشکلی برای تامین آب مورد نیاز فضای سبز این شهر وجود ندارد اما با توجه به گسترش فضای سبز در سال‌های آینده، خشک‌تر شدن اقلیم و اختصاص بخشی از پساب این شهر به صنایع به آب بیشتری نیاز پیدا خواهیم کرد و احتمالا در آینده تا حدودی با تامین آب با مشکلاتی مواجه خواهیم شد.

نوروزی گفت: در همین راستا برنامه تغییر الگوی کشت را در دستور کار قرار داده ایم، به عنوان مثال کم کم سطح کاشت چمن که یک گیاه پُر آب طلب است را کاهش می‌دهیم و به جای آن بوته کاری همچون کاشت بوته‌های گل رز، زرشک و ... را انجام خواهیم داد.

نوروزی افزود: در سال گذشته نیز در سطح هفت بلوار بوته‌های مذکور به جای چمن غرس شد که با اجرای همین طرح در مصرف یک میلیون لیتر آب صرفه جویی شد.

وی ادامه داد: به دنبال آن هستیم تا در حوزه درخت کاری نیز درخت‌های بومی، مقاوم و اقتصادی همچون توت، سرو، بادام، سنجد و ... را غرس کنیم که نیاز آبی کمتری دارند و نسبت به خشکسالی نیز مقاوم‌تر هستند.

این مقام مسئول بیان کرد: استفاده از سیستم‌های آبیاری تحت فشار از دیگر اقدامات در دست اجراست و سالانه برای انجام آن اعتباری در نظر گرفته می‌شود و تاکنون ۲۵ بلوار در این شهر به این سیستم مجهز شده است.

به گفته وی، پنج میلیون مترمکعب در سال برای آبیاری فضای سبز در این شهر از محل چاه‌ها، چشمه‌های باباامان و بش قارداش و پساب فاضلاب، آب برداشت می‌شود.

انتهای پیام

منبع خبر "خبرگزاری ایسنا" است و موتور جستجوگر خبر تیترآنلاین در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. (ادامه)
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت تیترآنلاین مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویری است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هرگونه محتوای خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.