قدردانی از حافظان سلامت در صد سالگی موسسه رازی

صدا و سیما یکشنبه 16 دی 1403 - 11:32
در صدمین سال آغاز بکار موسسه واکسن و سرم سازی رازی از زحمات اساتید، پیشکسوتان و پژوهشگرانی که در یک قرن اخیر برای حفاظت از سلامت جامعه تلاش کرده‌اند، قدردانی شد.

قدردانی از حافظان سلامت در صد سالگی رازی
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، در آئین گرامیداشت صدمین سال تاسیس موسسه تحقیقات واکسن و‌سرم سازی رازی که امروز یکشنبه ۱۶ دی ماه ۱۴۰۳ در سالن اجلاس سران برگزار شد، با قدردانی از تلاش‌های صورت گرفته در یک قرن گذشته یاد و نام پیشکسوتان، مدیران، اساتید، پژوهشگران، پزشکان و دامپزشکان و همه کسانی که برای ارتقاء سلامت جامعه کوشیده‌اند، گرامی داشته شد.

به گفته دکتر علی اسحاقی، رئیس موسسه رازی، این مجموعه کهنسال و با برکت، یکی از سرمایه‌های ارزشمند و میراث بزرگ علمی و اجتماعی کشور است و تلاش برای حفظ و اعتلای این گنجینه بزرگ باید تداوم یابد.

وی با بیان اینکه موسسه رازی سهم بزرگی در پیشرفت علمی کشور داشته است، افزود: این مجموعه منشا برکات و خدمات بسیاری برای کشور بوده و نقشی بزرگ در تامین سلامت و امنیت بهداشتی کشور ایفا کرده است که بسیاری از آنها برای مردم و شهروندان معرفی و بیان نشده است.

اسحاقی ابراز امیدواری کرد با بیان هرچه بیشتر فعالیت‌ها و دستاورد‌های موسسه رازی، ضمن تبیین اهمیت این تلاش ها، جایگاه و خدمات این موسسه بزرگ به شایستگی به آحاد مردم و مسئولان در سطح ملی و بین المللی معرفی شود.

رئیس موسسه رازی درباره اهداف مراسم بزرگداشت صدمین سال تاسیس این موسسه اظهار داشت: دعوت از کارشناسان، مدیران و بزرگان کشور به منظور ارائه نظرات و پیشنهادات درباره آینده صنعت واکسن به عنوان محصولی استراتژیک، لزوم انعکاس وضعیت تولید واکسن‌های پزشکی، دام و طیور به منظور تقویت و حمایت هر چه بیشتر از تولید ملی، پاسداشت ارزش‌ها و خدمات دانشمندان، محققان و کارکنان خدوم این موسسه از بدو تاسیس تا کنون و آشنایی هر چه بیشتر جامعه علمی و ملت ایران با خدمات موسسه رازی را از اهداف مهم این مراسم است.

اسحاقی تاکید کرد: موسسه رازی به گواه فراورده‌های متنوع و اثربخش، مجموعه‌ای بسیار مهم و حیاتی برای کشور بوده و توانسته با محصولات خود، علاوه بر خودکفایی در تولید بسیاری از واکسن‌های لازم و ضروری، صرفه جویی ارزی و ارزآوری فراوانی برای کشور به ارمغان آورد و بسیاری از بیماری‌های خطرناک و مسری را ریشه کن، حذف یا کنترل کند.

موسسه تحقیقات واکسن و سرم سازی رازی یک قرن پیش، در ۱۶ دی ماه سال ۱۳۰۳ پس از مواجه کشور با بیماری نابودکننده و خانمان سوز طاعون گاوی که صد‌ها هزار راس گاو را نابود کرد، برای یافتن راهکاری جهت مقابله با این بیماری فراگیر پایه گذاری شد و به لطف خداوند و با زحمات دانشمندان و محققان توانست خدماتی بی نظیر برای کشور ارائه دهد.

در ادامه این مراسم شماری از مسئولان وزارت جهاد کشاورزی و مدیران سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی سخنرانی کردند.

منبع خبر "صدا و سیما" است و موتور جستجوگر خبر تیترآنلاین در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. (ادامه)
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت تیترآنلاین مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویری است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هرگونه محتوای خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.