معافیت مالیاتی فعالان ورزشی و سلامت جامعه

صدا و سیما یکشنبه 16 دی 1403 - 12:17
رئیس انجمن باشگاه داران گفت: با تصویب معافیت مالیاتی گام بلندی در راستای رشد و توسعه ورزش همگانی و کاهش فقر حرکتی در کشور برداشته شده است.

معافیت مالیاتی فعالان ورزشی و سلامت جامعه
کاوه صدقی در مصاحبه اختصاصی با خبرنگار گروه ورزشی خبرگزاری صدا و سیما، اظهارداشت: از سال ۱۴۰۰ که مجلس طرح حذف معافیت مالیاتی فعالان ورزشی را مطرح کرد، بصورت عملی باید این مبلغ را مردم پرداخت می‌کردند و در شرایطی که می‌خواهیم ورزش کردن را در اولویت جامعه قرار دهیم این مساله با اهداف مان منافات داشت.

رئیس انجمن باشگاه داران افزود: ۳۴ هزار باشگاه ورزشی در کشور فعالیت می‌کنند که باید بعد از منع معافیت مالیاتی باشگاه‌های ورزشی باید بابت پولی که از مردم نگرفته بودند؛ هم مالیات و هم جریمه دیرکرد پرداخت می‌کردند، از همان زمان این احساس خطر برای انجمن صنفی باشگاه داران بوجود آمد و این مسئله را با کیومرث هاشمی وزیر وقت وزارت ورزش مطرح کردیم که بلافاصله مکاتباتی را با وزارت اقتصاد و دارایی انجام دادند که متاسفانه به خاطر تعویض دولت برای این مراحل زمان زیادی صرف شد، اما بلافاصله بعد از حضور احمد دنیامالی در راس وزارت ورزش و جوانان از طریق وی و رضا زندی معاون حقوقی وزارت ورزش پیگیری‌های لازم را با نهاد‌های مربوطه انجام دادیم.

صدقی گفت: در این ۳ سال اخیر جلسات متعددی را همراه با مسئولات مربوطه در وزارت ورزش و اقتصاد و دارایی برگزار کردیم و رایزنی‌های زیادی را با مسئولان سازمان امور مالیاتی و مجلس شورای اسلامی داشتیم که در نهایت منتج به اصلاح قانون معافیت مالیاتی فعالان ورزشی شد، هم اکنون به طور رسمی این قانون از طرف رئیس سازمان امور مالیاتی به تمامی ادارات کل ابلاغ شده است.

رئیس انجمن باشگاه داران اظهارداشت: براساس بررسی‌های انجام شده مجموعه فعالیت‌هایی که شامل اجرای این قانون می‌شوند با تکمیل فرم اظهارنامه و ارائه آن به سازمان امور مالیاتی از همان سال ۱۴۰۰ مشمول معافیت مالیاتی خواهند شد.

وی گفت: طبق توافقی که با وزارت اقتصاد و دارایی و سازمان امور مالیاتی داشتیم برخی خدمات ورزشی شامل قانون معافیت مالیاتی می‌شوند که فهرست مصادیق آن به شرح زیر است؛

* درآمد حاصل از برگزاری مسابقات ورزشی و رویداد‌های ورزشی شامل درآمد حاصل از فروش بلیط و درآمد دریافتی از اشخاص بابت حضور در مسابقات توسط فدراسیون‌ها، هیأت‌های ورزشی، باشگاه‌های ورزشی و سایر اشخاص دارای مجوز از مراجع ذی‌صلاح؛

* درآمد حاصل از کسب رتبه و مدال توسط اشخاص حقیقی و حقوقی دارای مجوز از وزارت ورزش و جوانان، با تائید وزارتخانه یاد شده؛

* درآمد حاصل از برگزاری مسابقات ورزشی همگانی روستایی و عشایری دارای مجوز از وزارت ورزش و جوانان؛

* درآمد حاصل از فروش بلیط، حق عضویت و شهریه ارائه خدمات ورزشی توسط فدراسیون‌ها، هیأت‌های ورزشی، مؤسسات، مراکز، باشگاه‌های ورزشی و اشخاص حقیقی و حقوقی دارای مجوز از وزارت ورزش و جوانان در چارچوب فعالیت‌های مندرج در مجوز صادره از وزارتخانه مذکور.

وی تصریح کرد: البته در کنار این مصادیق تبصره‌ای هم وجود دارد مبنی بر این که همه درآمد‌ها و عواید حاصل از ارائه هریک از خدمات فوق‌الذکر در چارچوب قوانین و مقررات مربوطه توسط فدراسیون‌ها و هیأت‌های ورزشی، مؤسسات، مراکز، اتحادیه‌ها و باشگاه‌های ورزشی و اشخاص حقیقی و حقوقی دارای مجوز از وزارت ورزش و جوانان مشمول معافیت از مالیات و عوارض ارزش افزوده می‌شود.

رئیس انجمن باشگاه داران یادآورشد: این اتفاق در سلامت جامعه نقش بسزایی دارد چرا که علاقمندان به ورزش بدون پرداخت هزینه گزاف فعالیت بدنی خواهند داشت و این مساله باعث بالا رفتن سرانه ورزشی کشور می‌شود همچنین از این پس شاهد افزایش ورود سرمایه گذاران بخش خصوص به ورزش خواهیم بود.

منبع خبر "صدا و سیما" است و موتور جستجوگر خبر تیترآنلاین در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. (ادامه)
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت تیترآنلاین مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویری است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هرگونه محتوای خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.