او افزود: نرخ سود این گواهی سپرده سرمایهگذاری خاص برای خریداران اوراق و یا سپردهگذاران ۲۵ درصد و برای سرمایهگذاران متقاضی حدود ۳۰ درصد است.
خالدی گفت: در حال حاضر ۱۰۰ طرح کشاورزی داریم و طرحهای پیشران، بالای ۱۰۰ میلیارد تومان به منابع مالی نیاز دارند.
وی با تاکید بر استفاده از این ظرفیت تامین مالی در بخش کشاورزی گفت: اگر ۲۰ تا ۳۰ درصد از ۱۰۰ پروژه کشاورزی در قالب اوراق گواهی سپرده سرمایهگذاری خاص، تامین مالی شود، تحول بزرگی در این بخش اتفاق میافتد.
مدیرکل دفتر امور اقتصادی وزارت جهادکشاورزی با بیان این که بانک مرکزی از چند سال پیش بر استفاده از روشهای نوین تامین مالی به دلیل بحث تورم و جلوگیری از افزایش نقدینگی تاکید کرده است، اذعان داشت: ما هم به عنوان مسئولان دستگاه اجرایی در تلاش هستیم به صورت موازی و همراستا با سیاستهای بانک مرکزی حرکت کنیم و از ظرفیتهای جدید برای حمایت از تولید بهره ببریم.
او در همین حال ابراز امیدواری کرد که واحدهای تولیدی واجد شرایط بخش کشاورزی برای دریافت منابع مالی از طریق گواهی سپرده سرمایهگذاری خاص، با بروکراسی اداری مواجه نشوند.
خالدی اضافه کرد: متقاضیان منابع مالی بخش کشاورزی از طریق اوراق گواهی سپرده سرمایهگذاری خاص میتوانند درخواست خود را به صورت مستقیم به معاونت برنامهریزی و اقتصادی وزارت جهادکشاورزی و یا به معاونتهای تخصصی و سازمانهای جهادکشاورزی استانها ارسال کنند.
او در همین حال گفت: یکی دیگر از ابزارهای نوین تامین مالی، اوراق گام است که امسال از سوی بانک مرکزی طراحی شده است.
مدیرکل دفتر امور اقتصادی وزارت جهادکشاورزی افزود: ما مسیرهای استفاده از روشهای نوین تامین مالی را که بانک مرکزی معرفی کرده است بررسی و تبیین خواهیم کرد و تلاش میکنیم موانع موجود در بهرمندی از این منابع مالی برطرف شود.