حجتالاسلام علی قربانی در گفتوگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: دوره محله پیشرفت ۲ در سطح کشور ویژه محلات هدف و به منظور کاهش آسیبهای اجتماعی برگزار میشود.
وی با اشاره به اینکه در قرارگاه تحول اجتماعی برنامه تحول اجتماعی مشخص شده است، عنوان کرد: در حوزه توانمندسازی امام و ارکان مساجد کار میکنیم آموزشهای لازم برای عملیاتی شدن اهداف در بستر رسانه شکل میگیرد.
مسئول راهیان منطقهای در بنیاد هدایت ایجاد نهضت رسانهای تبلیغی در محله را از اهداف این رویداد برشمرد و گفت: معتقدیم مسئلههای محله باید در بستر رسانه حل شود و باید دغدغهها را بشناسیم و جهاد تبیین میتواند مسائل را در بستر رسانه حل کند.
وی رسانه را یکی از بهترین بسترها برای جهاد تبیین خواند و افزود: در این شرایط همیشه مخاطب در دسترس است و کنشگران مسجد مسائل را در بستر رسانه بررسی میکنند و باید طراحی عملیاتی در این زمینه داشته باشند و در میدان اجرا کنند.
قربانی خاطرنشان کرد: رویداد محله پیشرفت برای ۱۲ محله در استان زنجان شامل ۸ محله در شهرستان زنجان، دو محله در قیدار و دو محله در ابهر برگزار شد.
وی با اشاره به اینکه یکی از اهداف بنیاد هدایت در ذیل سازمان تبلیغات اسلامی، تعالی شبکه امامت و ارکان مساجد است، تصریح کرد: با برگزاری یک رویداد استانی و دوره آموزشی عملیات میدان شکل میگیرد و طرح محله پیشرفت میتواند بخشهایی مثل پاسخ به شبهات و روایت کردن را پوشش دهد.
مسئول راهیان منطقهای در بنیاد هدایت در بنیاد هدایت ادامه داد: اگر امام مسجد بتواند یک تیم رسانهای قوی در محله ایجاد کند و سیر متقاعدسازی صورت بگیرد، میتواند افراد و مخاطبان بیشتری را در محله همراه کند و تأثیرگذاری بیشتری داشته باشد.
وی با بیان اینکه زیست هر محله متفاوت است، اظهار کرد: در این کار نیاز به نانو رسانه داریم؛ مثل رسانههای خرد شخصی که در هر محله است و برای فعال کردن رسانه محله باید رسانههای خرد را به جریان بیندازیم و آن را به رسانه محله که راهبر است، اتصال دهیم.
قربانی با بیان اینکه مسجد کانون جهاد تبیین است، یادآور شد: باید راهبری نانورسانهها را از طریق امام مساجد انجام دهیم و عملیات این رویداد مسجد به مسجد صورت میگیرد تا تداوم داشته باشد.
وی با اشاره به اینکه دنبال برگزاری دوره دو روزه نیستیم، تصریح کرد: به دنبال شبکه سازی در محلات و ایجاد ارتباط بین این شبکهها هستیم که نیاز به تعامل بیشتر دارد.