سیدحامد حسینی در جلسه بررسی مسائل و مشکلات تسهیلات قرضالحسنه اشتغالزایی و ودیعه مسکن خراسان رضوی اظهار کرد: از ابتدای امسال از محل منابع قرضالحسنه پیشبینیشده در جز (۳) و (۴) بند «ب» تبصره «۲» قانون بودجه سال ۱۴۰۳، بالغ بر ۱۷۳۵ میلیارد تومان تسهیلات حمایتی در استان پرداخت شده است.
وی در خصوص پرداخت تسهیلات به نهادهای حمایتی در سال جاری بیان کرد: طی سالهای اخیر در قانون بودجه مقرر شده تا تسهیلات حمایتی در قالب تسهیلات تبصره (۱۸)، تسهیلات تبصره (۱۶) در سالهای گذشته و در سال جاری در قالب جز (۳)و (۴) بند «ب» تبصره «۲» قانون بودجه پرداخت شود که مورد تاکید دولت و قوای سهگانه است.
مدیرکل امور اقتصادی و دارای خراسان رضوی با اشاره به پرداخت تسهیلات جز (۳) بند «ب» تبصره «۲» قانون بودجه سال جاری عنوان کرد: طی سال جاری از محل مذکور با کل اعتبار درنظرگرفتهشده به مبلغ هزار و ۲۹۰ میلیارد تومان، به ۲ هزار و ۳۷۲ طرح به مبلغ ۳۰۴ میلیارد تومان تسهیلات پرداخت شده است. بیشترین طرح ارسالشده از طرف دستگاه اجرایی به بانکهای ملی، قرضالحسنه مهر، سپه، صادارت و تجارت صورت گرفته است.
حسینی درباره پرداخت تسهیلات جز (۴) بند «ب» تبصره «۲» قانون بودجه سال جاری افزود: میزان اعتبار درنظرگرفتهشده برای این حوزه سه هزار و ۷۵۰ میلیارد تومان است که از این میزان یک هزار و ۹۰۰ میلیارد تومان اعتبار برای کمیته امداد و ۹۸۰ میلیارد تومان اعتبار برای بهزیستی در نظر گرفته شده است.
وی ادامه داد: علاوه بر این کمیته امداد در سال جاری تاکنون ۷۵۰ میلیارد تومان و بهزیستی ۴۰۴ میلیارد تومان تسهیلات پرداخت کرده است. تسهیلات مربوط به فرزندآوری، ازدواج و ودیعه مسکن در اولویت تسهیلات تکلیفی شبکه بانکی قرار دارند و تسهیلات اشتغالزایی برای بانکها جزو اولویتهای بعدی است که این مورد مشکلاتی را برای دریافتکنندگان این تسهیلات به وجود آورده است.
به گزارش روابط عمومی اداره کل اقتصاد و دارایی خراسان رضوی، حسینی در خصوص رفع مشکل عدم دسترسی به سامانه رفاه ایرانیان توسط شبکه بانکی و تاخیر در پرداخت تسهیلات به مددجویان بهزیستی گفت: سازمان بهزیستی و کمیته امداد ارگانهای حمایتی هستند و تایید مددجویان به عهده همین دستگاههاست. بانکها میتوانند در مرحله اول مکاتبه دستگاه مرجع را برای مددجویان به همراه مستندات بپذیرند.
انتهای پیام