به گزارش «تابناک» به نقل از عصرایران، تخم کتان سرشار از مواد غذایی و ویتامینهایی است که مصرف مقدار کمی از آن در طول روز میتواند نیاز ما به این مواد غذایی را رفع کند، بنابراین گنجاندن تخم کتان در رژیم غذایی روزانه فواید سلامتی متعددی از جمله تقویت سلامت قلب، بهبود فرایند هضم غذا و ارتقای سلامت پوست و مو را به همراه دارد، در ادامه به مزایای مصرف این ماده غذایی میپردازیم:
تخم کتان منبع گیاهی عالی برای اسیدهای چرب امگا ۳ است، بنابراین مصرف آن به بهبود سلامت قلب کمک میکند و آن را به یک مکمل مفید برای یک رژیم غذایی متعادل تبدیل کرده است.
تخم کتان سرشار از فیبرهای محلول و نامحلول است که به بهبود فرایند هضم غذا کمک میکند، سلامت روده را ارتقا میدهد و از حرکات منظم روده برای بهبود سلامت دستگاه گوارش حمایت میکند.
تخم کتان سرشار از آنتیاکسیدانهای قوی است که از سلولها در برابر آسیب محافظت میکند و احتمال بروز بیماریهای مزمن همچون سرطان و بیماریهای قلبی را کاهش میدهد.
مصرف تخم کتان باعث کاهش فشار خون و همچنین کاهش سطح کلسترول مضر خون میشود، بنابراین به تقویت سلامت قلب کمک میکند و به یک مکمل مناسب برای قلب تبدیل شده است.
تخم کتان سرشار از فیبر و چربیهای سالم است، بنابراین باعث ایجاد احساس سیری میشود و مصرف آن به بهبود فرایند کاهش وزن کمک میکند.
تخم کتان سرشار از اسیدهای چرب امگا ۳ و آنتیاکسیدان است، بنابراین مصرف آن باعث میشود پوست و مو درخشانتری داشته باشید.
مصرف تخم کتان به کند شدن فرایند جذب قند کمک میکند، سطح قند خون را تثبیت میکند و مانع افزایش ناگهانی آن میشود، بنابراین یک ماده غذایی مفید برای افراد مبتلا به دیابت است.