کوالکام از تراشه جدید Arm مبتنی بر اسنپدراگون X رونمایی می‌کند

دیجیاتو دوشنبه 17 دی 1403 - 20:00
کوالکام با این تراشه قابلیت‌های کوپایلت پلاس را به لپ‌تاپ‌های ارزان قیمت ویندوزی می‌آورد. The post  کوالکام از تراشه جدید Arm مبتنی بر اسنپدراگون X رونمایی می‌کند appeared first on دیجیاتو.

کوالکام امروز از یک تراشه لپ‌تاپ Arm به‌عنوان عضوی جدید از خانواده تراشه‌های اسنپدراگون X خود رونمایی می‌کند. این تراشه برای لپ‌تاپ‌های ارزان‌قیمت ساخته شده و می‌تواند هزینه کامپیوترهای Copilot Plus را به حدود ۶۰۰ دلار کاهش دهد.

به گزارش ورج، تراشه اسنپدراگون X جدید کوالکام به خانواده تراشه‌های اسنپدراگون X پلاس و اسنپدراگون X الیت این کمپانی اضافه خواهد شد. همچنین این تراشه در بسیاری از محصولات برندهایی همچون ایسوس، ایسر، اچ پی، دل و لنوو مورداستفاده قرار خواهد گرفت.

تراشه اسنپدراگون X می‌تواند قابلیت Copilot Plus را به لپ‌تاپ‌های ارزان‌قیمت بیاورد

تراشه‌های اسنپدراگون X

اسنپدراگون X برای لپ‌تاپ‌های معمولی و مقرون‌به‌صرفه طراحی شده است، بنابراین نباید از آن انتظار عملکردی در سطح سایر تراشه‌های سری ایکس کوالکام داشته باشید. البته کوالکام وعده داده است که این تراشه عملکرد بهتری در هر وات در مقایسه با تراشه‌های Core 5 120U اینتل خواهد داشت و عمر باتری بهتری را در آزمایش‌های مختلف به ثبت رسانده است.

همانند سایر تراشه‌های سری ایکس کوالکام، تراشه جدید این شرکت نیز شامل یک NPU با ۴۵ تاپس است که از قابلیت‌های Copilot Plus مایکروسافت پشتیبانی می‌کند. علاوه بر این، سی‌پی‌یو کوالکام اوریون دارای ۸ هسته با فرکانس ۳ گیگاهرتز است که با فرایند ۴ نانومتری ساخته شده.

به نظر می‌رسد کوالکام با عرضه تراشه جدید اسنپدراگون X قصد دارد مسیر ساخت مینی‌کامپیوترها را برای خود هموار کند. این شرکت وعده داده است که فردا از اولین مینی‌کامپیوتر مجهز به سری تراشه‌های اسنپدراگون X رونمایی می‌کند. در این صورت، باید منتظر عرضه مینی‌کامپیوترهای بیشتری مجهز به Copilot Plus باشیم.

تراشه اسنپدراگون X می‌تواند تأثیر زیادی روی لپ‌تاپ‌های رده قیمتی ۶۰۰ دلار داشته باشد. همچنین کوالکام با معرفی این تراشه می‌تواند اینتل را بیش‌ازپیش تحت‌فشار قرار دهد. کوالکام گفته است که در حال حاضر بیش از ۶۰ مدل لپ‌تاپ با استفاده از تراشه جدید اسنپدراگون X درحال‌توسعه هستند و در سال ۲۰۲۶ نیز این رقم به ۱۰۰ عدد می‌رسد.

منبع خبر "دیجیاتو" است و موتور جستجوگر خبر تیترآنلاین در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. (ادامه)
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت تیترآنلاین مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویری است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هرگونه محتوای خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.