به گزارش خبرنگار مهر، محمد حسین محبیان صبح سه شنبه در جلسه مجمع سلامت شهرستان که با موضوع سلامت نان برگزار شد، اظهار کرد: بررسی سلامت نان اهمیت بسیار زیادی دارد و در همین راستا بازیدهای سرزدهای را از واحدهای خبازی سطح شهر داشتهایم و از کارخانه تولید آرد نیز بازدیدهای متعددی را به عمل آوردهایم.
وی افزود: بازدیدهای سرزده و مستمر از واحدهای خبازی در سطح شهرستان باید صورت بگیرد تا کیفیت تولید نان افزایش پیدا کند و در این بازدیدها علاوه بر افزایش کیفی نان، نظارت بر نحوه پخت، رعایت مسائل بهداشتی و وزن نان نیز مورد بررسی قرار گرفت.
محبیان اعلام کرد: هر تعداد از واحدهای خبازی که بخواهند میتوانند با احتساب آرد یارانهای آرد کامل دریافت کنند تا نان با آرد سبوس کامل تولید و در اختیار مردم قرار بگیرد.