حجت الاسلام و المسلمین جعفر علوی کیا در گفت و گو با ایسنا با اشاره شعار وفاق ملی در دولت چهاردهم، اظهار کرد: قطعا کسانی که پیش از پیروزی انقلاب اسلامی، نهضت اسلامی را رهبری و جهت دهی میکردند، نگاه خاص و متفاوتی از نگاه رایج پیرامون فعالیتهای سیاسی داشتند. در دنیا رایج است که هر طیفی در فعالیتهای سیاسی، میتواند کرسیها و جایگاههای قدرت را تصاحب کند و جناح خود را مثبت و موفق جلوه دهد و در این مسیر توانمندیهای حزب رقیب را انکار یا تضعیف کند اما این نگاه، مورد رضایت کسانی که این انقلاب را رهبری کردند و به سرانجام رساندند نبوده است.
وی افزود: نگاه مدیران و هدایتگران نظام جمهوری اسلامی به کنش و فعالیتهای سیاسی، کادرسازی و تربیت نیرو برای اداره بهتر جامعه و رسیدن به اهداف و آرمانهای بلند اسلامی بوده است که یک حزب و جناح باید با این نگاه کار کند تا به ارتقاء و رشد نظام اسلامی کمک کند.
این مدرس حوزه و دانشگاه گفت: اگر مدیران در این زمینه موفق شوند باید همه آنها را تشویق و کمک کنند اما اگر ضعفی وجود دارد هم باید گروه دیگر انتقادات را بیان کند و چشم بیدار جامعه باشد اما متاسفانه مقداری این نگاه اصیل و رشد دهنده، از مسیر و کانال خود خارج شده است. به گونهای که به جای اینکه کنش و فعالیت سیاسی جامعه را رشد دهد، با ایجاد درگیری و هرج و مرج، تنها به فکر غنیمت گرفتن کرسیهای قدرت و خارج کردن رقبا از جایگاهها است.
علویکیا با اشاره به پیشرو بودن برگزاری همایش وفاق ملی در روزهای آینده و تاثیر این موضوع در توسعه کشور، عنوان کرد: اهالی رسانه میتوانند اصلاح امور فکری، سیاسی و فرهنگی جامعه را به گفتمان تبدیل کنند و اهل علم، نظر و آحاد مردم را به گفتوگو و تبادل نظر دعوت کنند تا در این هیاهو روند صحیح، گم نشود و بتوانیم کار درستی در این عرصهها انجام دهیم و به گفتمان تبدیل شود.
وی با بیان اینکه اهداف و انگیزهها و نحوه برگزاری این همایش بسیار مهم است، افزود: اگر این گفتمانها و همایشها به این معنا باشد که امر درست را جلوی چشممان قرار دهیم و در این مورد گفتوگو کنیم تا مورد غفلت قرار نگیرد، نکته مثبتی است.
این مدرس حوزه و دانشگاه با اشاره به مصادیق نتایج وفاق ملی در عرصه ملی و بین المللی، گفت: شخصیتهایی داریم که توانستند جریانسازی کنند و این جریان سازیها زمانی موفق بوده است که بر اساس وفاق ملی و دور شدن از اختلافات و درگیریهای مضر انجام شده است. شهید سلیمانی مشی خود را اینگونه قرار داده بود و منتصب به هیچ جناحی نبود و همه توجه او به اصول و آرمانهای مورد قبول انقلاب اسلامی بود و به مسائل گروههای مختلفی توجهی نداشت بنابراین مشی شهید سلیمانی در کشور و انجام ماموریتهایش، وحدت گرا و همراه با وفاق و اتحاد بود.
انتهای پیام