امین اظهری افزود: عمق انسداد این تعداد چاه غیر مجاز مسدود شده از ابتدای سالجاری تاکنون ۶۳۲ متر بوده که با انسداد این تعداد چاه از برداشت غیر مجاز ۱۹۱ هزار متر مکعب از منابع آب زیرزمینی جلوگیری شده است.
وی خاطرنشان کرد: اکیپ گشت و بازرسی شهرستان بهار به صورت ۲۴ ساعته بر دشتهای شهرستان نظارت دارند و از هرگونه حفاری غیر مجاز در شهرستان جلوگیری می کنند.
اظهری خاطر نشان کرد: در سالجاری تاکنون از حفر چهار حلقه چاه غیر مجاز جلوگیری شده و ۱۵ دستگاه انواع ادوات حفاری غیر مجاز توقیف و روانه پارکینگ شده است.
وی تصریح کرد: از سال ۹۳ تاکنون در شهرستان بهار ۷۶۰ حلقه چاه غیر مجاز با عمق انسداد ۱۳کیلومتر و ۶۵۶ متر مسدود شده که با انسداد این تعداد چاه غیر مجاز از برداشت ۱۶ میلیون و ۹۹۱ هزار متر مکعب از منابع آب زیرزمینی جلوگیری شده است.
اظهری افزود: هیچگونه حاشیه امنی برای کشاورزانی که از طریق چاههای غیرمجاز مبادرت به کشت میکنند وجود ندارد چرا که بعد از صدور احکام قضایی چاههای غیرمجاز، بی درنگ این چاههای پر و مسلوب المنفعه خواهند شد.
وی با بیان اینکه کشاورزان تخلفات حوزه آب شامل حفر چاه غیرمجاز، اضافه برداشت از چاههای مجاز، برداشت شن و ماسه از بستر رودخانه و ... را با شماره تلفن ۳۱۵۱ به این شرکت اطلاع دهند، گفت: حفاظت و صیانت از منابع آبی با مشارکت همگانی ممکن است.
به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی شرکت آب و منطقهای همدان، طبق ماده ۴۵ قانون توزیع عادلانه آب هر کس عمدا و بدون اجازه دریچه و مقسمی را باز کند یا در تقسیم آب تغییری دهد یا دخالت غیرمجاز در وسایل اندازهگیری آب کند یا به نحوی از انحاء امر بهرهبرداری از تأسیسات آبی را مختل سازد، بر اعاده وضع سابق و جبران خسارت وارده محکوم خواهد شد.
هر کس عمداً آبی را بدون حق یا اجازه مقامات مسئول به مجاری یا شبکه آبیاری متعلق به خود منتقل کند و یا موجب شود که آب حق دیگری به او نرسد و هر کس عمداً بنحوی از انحاء به ضرر دیگری آبی را به هدر دهد و هر کس آب حق دیگری را بدون مجوز قانونی تصرف کند و هر کس بدون رعایت مقررات این قانون به حفر چاه و یا قنات و یا بهره برداری از منابع آب مبادرت کند این افراد نیز علاوه بر اعاده وضع سابق و جبران خسارت وارده محکوم میشود
انتهای پیام