دو سال پیش بود که بنیاد تون از ادغام استیبل کوین تتر (USDT) روی شبکه TON خبر داد. این یکپارچهسازی نه تنها عملکرد تلگرام و کیف پول اختصاصی آن یعنی ربات Wallet@ را بهبود بخشید، بلکه امکان استفاده از ارزهای دیجیتال را برای میلیونها کاربر این پیامرسان محبوب در سراسر جهان نیز به ارمغان آورد. نکته مهمتر اینکه درحالحاضر امکان انتقال مستقیم تتر در داخل چت تلگرام به دیگر کاربران وجود دارد.
این ویژگی کاربردهای زیادی دارد؛ از پرداخت بدهی به دوستتان گرفته تا حمایت از هنرمندان در تلگرام، همگی تنها با چند کلیک ساده و در داخل خود چتهای این پیامرسان قابل انجام است. در این مطلب، نحوه انتقال تتر در تلگرام را آموزش میدهیم.
تنها راه انتقال تتر در تلگرام استفاده از کیف پول تلگرام یا همان ربات Wallet@ است که کیف پول داخلی پیامرسان تلگرام به شما میآید. این کیف پول دو ویژگی دارد که برای کاربران ساکن ایران خوشایند نیست. اول اینکه والت تلگرام یک کیف پول متمرکز است که اختیار دارایی کاربران را به خودشان واگذار نمیکند. ویژگی دوم هم نیاز به احراز هویت برای استفاده از این کیف پول است.
بیشتر بخوانید: تتر چیست
پیش از پرداختن به آموزش انتقال تتر در تلگرام، باید بگوییم که استفاده از والت تلگرام برای کاربران ایرانی مشکلساز و تقریباً غیرممکن است. استفاده از ربات Wallet@ تلگرام به احراز هویت نیاز دارد که کاربران ساکن ایران قادر به انجام آن نیستند. بنابراین، توصیه اکید ما این است که اگر ساکن ایران هستید، برای انتقال تتر در بلاک چین تلگرام یا همان شبکه تون، از ولتهای دیگری نظیر کیف پول تون کیپر (Tonkeeper) استفاده کنید.
در مطلب کیف پول تلگرام چیست بهصورت جزئیتر به این موضوع پرداختهایم که پیشنهاد میکنیم حتماً آن را مطالعه کنید:
با وجود همه این مشکلات، ایرانیان ساکن کشورهای خارجی یا کسانی که با کارت هویت کشور دیگری امکان احراز هویت در تلگرام دارند، میتوانند از ربات والت برای انتقال تتر استفاده کنند. بههمیندلیل، آموزش کامل انتقال تتر در تلگرام را در ادامه این مقاله میآوریم.
انتقال USDT در تلگرام شامل مراحل زیر است:
بنابراین ابتدا باید ربات آن را راهاندازی کرده و پس از خرید این ارز دیجیتال، آن را برای اکانتهای دیگر ارسال کنید. توجه داشته باشید که نیازی به دانلود این والت نیست. در ادامه هریک از این مراحل را بهصورت جداگانه بررسی میکنیم.
راهاندازی ربات Wallet@ برای انتقال USDT در تلگرام بسیار ساده است. برای این کار، یا در نوار جستجوی داخل اپلیکیشن تلگرام، ربات Wallet@ را جستجو کرده یا وارد لینک t.me/wallet شوید.
پس از باز کردن صفحه ربات، روی «Start» ضربه بزنید. در ادامه، چکباکس مربوط به شرایط و ضوابط استفاده از این والت را تیک زده و روی «OK» ضربه بزنید. با انتخاب گزینه «Open Wallet» کلیف پول تلگرام باز میشود.
پس از راهاندازی، میتوانید از داخل خود این ربات با استفاده از کارت بانکی، خرید اکسپرس یا بازار P۲P آن، به خرید تتر اقدام کرده یا از یک کیف پول خارجی (از صرافی یا والت شخصی مانند تون کیپر یا تراست والت)، تترها را به آن ارسال کنید.
بیشتر بخوانید: آموزش کیف پول تون کیپر
در این مثال، فرض کنید مایل به ارسال USDT از یک ولت خارجی مانند تراست والت به والت تلگرام هستید. در صفحه اصلی روی «Add Crypto» ضربه بزنید.
در ادامه، «External Wallet» را انتخاب کنید.
سپس در لیست نمایشدادهشده، USDT را انتخاب و آدرس آن را کپی کرده و در کیف پول دیگر پیست کنید. دقت داشته باشید که شبکه تتر انتخابی با شبکه ارسالی در کیف پول خارجی یکسان (مثلا هر دو روی ترون TRC20) باشند. والت تلگرام از تتر روی دو شبکه ترون و تون پشتیبانی میکند.
بیشتر بخوانید: انواع شبکه های تتر
برای انتقال USDT به دیگر کاربران، چت آنها را باز کرده و روی آیکن سنجاق و سپس «Wallet» ضربه بزنید.
اکنون کیف پول تلگرام باز میشود. در ادامه روی «Send» ضربه بزنید و سپس USDT را انتخاب کنید.
در پنجره جدید، مقدار تتر مورد نظر برای ارسال را وارد کرده و روی «Send USDT» کلیک کنید.
پس از ارسال، پیامی حاوی مقدار تتر ارسالشده برای فرد مورد نظر شما در چت تلگرام نمایش داده میشود.
به همین راحتی توانستید USDTهای مورد نظر را برای فرد دیگر در داخل چت تلگرام ارسال کنید.
با توجه به راحتی پرداختهای ارز USDT در تلگرام، بهتر است یک سری اقدامات نظیر تنظیم رمز عبور، آشنایی با روشهای فیشینگ و موارد دیگر را جهت بهبود امنیت تراکنشهایتان انجام دهید.
رمز عبور یا Face ID اولین خط دفاعی شما در برابر دسترسی غیرمجاز به داراییهایتان است. بنابراین، حتی اگر کسی به دستگاهتان دسترسی پیدا کند، بدون اجازه شما قادر به باز کردن کیف پولتان نخواهد بود.
در هنگام پیکربندی ربات Wallet@ تلگرام، دستورالعملهای امنیتی را با دقت دنبال کنید؛ یک رمز عبور قوی و منحصربهفرد برای کیف پولتان انتخاب و از استفاده مجدد از رمز عبورهای مربوط به دیگر حسابهایتان اجتناب کنید.
با روشهای فیشینگ آشنا شوید. همیشه از صحت تماسها یا پیامهایی که ادعا میکنند از طرف تلگرام یا خدمات وابسته هستند و قصد کمککردن به شما، مثلاً در انتقال تتر در تلگرام یا رفع مسدودی حسابتان را دارند، اطمینان حاصل کنید. به یاد داشته باشید که تلگرام هرگز خارج از فرایند رسمی راهاندازی کیف پول از شما درخواست رمز عبور یا اطلاعات امنیتی نمیکند.
بیشتر بخوانید: فیشینگ چیست؟ چطور قربانی فیشینگ نشویم؟
اپلیکیشن تلگرام خود را بهروز نگه دارید تا همیشه آخرین تغییرات امنیتی و ویژگیها روی تلفن همراه شما نصب شده باشد. توسعهدهندگان بهطور مداوم ویژگیهای امنیتی را برای محافظت در برابر تهدیدات جدید بهبود میدهند.
اطلاعات پشتیبان یا عبارات بازیابی کیف پولتان را بهطور ایمن ذخیره کنید. بهتر است این اطلاعات را بهصورت آفلاین و در یک مکان امن نگه دارید تا از تهدیدات احتمالی سایبری در امان بمانید. بنابراین، ذخیره رمزهای عبور تلگرام در داخل چت یا مثلاً «Saved Message» کار عاقلانهای نیست.
همانطور که گفتیم، استفاده از والت تلگرام برای کاربران ایرانی مشکلزا است. حتی در صورتی که با استفاده از روشهایی بتوانیم از آن استفاده کنیم، ممکن است داراییهایمان از سوی تلگرام مسدود شود.
اگر به چنین مشکلی برخوردید، میتوانید به پشتیبانی والت پیام دهید تا مشکل شما را برای برداشت داراییهایتان رفع کنند. پس از رفع مشکل، فقط میتوانید ارزهای دیجیتال خود را برداشت کنید و دیگر امکان استفاده از Wallet@ را نخواهید داشت.
برای انتقال USDT در تلگرام کافی است پس از راهاندازی ربات والت تلگرام، چت کاربران دیگر را باز کرده و مقدار مورد نظر خود را برای آنها ارسال کنید.
کارمزد انتقال به شبکه انتخابی (ترون یا تون) بستگی دارد و براساس شلوغی آن تعیین میشود.
ازآنجاکه انتقال USDT در تلگرام از طریق ربات Wallet@ که کیف پول تلگرام است انجام میشود و احراز هویت در این کیف پول الزامی است، گزینه مناسبی برای ایرانیان به شمار نمیآید.
فعالسازی قابلیت ارسال تتر به دیگر کاربران در داخل چت تلگرام یکی از پیشرفتهایی بود که باعث جذب کاربران زیادی به ربات Wallet@ این پیامرسان شد. شما میتوانید با انتقال USDT در تلگرام، وجوه مقروض خود را به دیگران پرداخت کرده یا حتی از هنرمندان مورد علاقه خود حمایت کنید. البته دقت داشته باشید که استفاده از این ربات برای کاربران ساکن ایران با مشکلاتی همراه است و اصلاً توصیه به استفاده از آن نمیشود.