به گزارش ایسنا، سیاوش ملکی فر، در پنل تخصصی «نظام تامین مالی نوآوری ایران؛ تحلیل عملکرد و اثربخشی» که در چهاردهمین کنفرانس بین المللی مدیریت فناوری و نوآوری برگزار شد، به نقش و کارکرد صندوق نوآوری و شکوفایی در تامین مالی اشاره کرد و گفت: صندوق نوآوری و شکوفایی به لحاظ قانونی متولد شد تا در حوزه تامین مالی شرکت های دانش بنیان نقش آفرینی کند.
وی افزود: قرار بود سرمایه صندوق نوآوری و شکوفایی ۳ میلیارد تومان باشد، بنا بود ۳/۵ درصد بودجه عمومی ظرف سه سال که معادل ۳ میلیارد تومان میشود به صندوق نوآوری و شکوفایی اختصاص یابد اما این اعتبار در مدت زمان طولانیتری اختصاص پیدا کرد از این رو نتوانستیم همراه با رشد شرکت های دانش بنیان در اکوسیستم رشد کنیم.
ملکی فر با اشاره به ایجاد ۱۰ هزار شرکت دانش بنیان در کشور یادآور شد: صندوق نوآوری و شکوفایی به مدد منابع قانون جهش تولید دانش بنیان به ۱۰ هزار میلیارد تومان ارتقاء یافت و اکنون با این اقدامات، این صندوق از منابع پایداری برخوردار شده است و امیدواریم سال آینده با افزایش سرمایه بیشتری مواجه شویم.
معاون توسعه صندوق نوآوری و شکوفایی، صندوق نوآوری و شکوفایی را یک نهاد سرمایه ای توصیف کرد که در کنار آنکه اجازه دارد از سرمایههای خود حفاظت کند، مجاز است حمایتهای بلاعوض از شرکت های دانش بنیان داشت باشد، ریسک شرکتهای دانشبنیان را بپذیرد، تسهیلات دهد و ضمانت نامه صادر کند.
وی یادآورشد: ماموریت صندوق، طراحی، ایجاد و تکمیل و حمایت از نظام تامین مالی است و در این راستا اکنون با ۳۶ نهاد تامین کننده مالی جدید، ۱۵ بانک، صندوقهای جسورانه بانکی و ۷۰ صندوق پژوهش و فناورانه همکاری دارد.
انتهای پیام