تا قبل از شیوع ویروس کرونا، یا این بیماریها و ویروسها خیلی شیوع نداشت و یا اینکه خیلی جدی گرفته نمیشد، اما با شیوع این ویروس اوضاع خیلی پیچیده شد و حتی این روزها حتی خطر ویروس آنفلوآنزا بیشتر شد.
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی مازندران گفت: باتوجه به مراجعه های مردم استان به مراکز بهداشتی و درمانی در میان بیماریهای تنفسی، ویروس آنفلوانزا شیوع بیشتری داشته است.
به گزارش ایرنا، فصل سرد که از راه میرسد آرام و بیسروصدا شاهد مواردی از ابتلا به بیماریهای فصلی از جمله سرماخوردگی، آنفلوآنزا، کرونا و سایر بیماریها هستیم و این روزها هم شمار بیماران مبتلا به مراکز درمانی استان اوج گرفته است، بیماران با علائم مختلف که بیشتر آنها در تشخیص اینکه به چه بیماری مبتلا شدند، گمراه هستند.
تا قبل از شیوع ویروس کرونا، یا این بیماریها و ویروسها خیلی شیوع نداشت و یا اینکه خیلی جدی گرفته نمیشد، اما با شیوع این ویروس اوضاع خیلی پیچیده شد و حتی این روزها حتی خطر ویروس آنفلوآنزا بیشتر شد.
بیماری آنفلوآنزا بیماری مسری بوده که میتواند بهراحتی از کسی که در حال حاضر حامل ویروس این بیماری است، به فرد دیگری سرایت کرده و او را مبتلا کند.
روزهای پایانی شهریورماه بود که در ارتباط با شیوع بیماری های تنفسی و همچنین تزریق واکسن برای گروههای پرخطر تاکید شد ولی بازهم در سایه کم توجهی شاهد این وضعیت هستیم.
سیدهمحدثه حسینی معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی مازندران در همین خصوص نسبت به افزایش بیماران تنفسی به درمانگاهها و مراکز اورژانسی استان هشدار داد.
جولان آنفلوآنزا و بیماری تنفسی در مازندران
وی افزود: باتوجه به مراجعات مردم استان به مراکز بهداشتی و درمانی در میان بیماریهای تنفسی، ویروس آنفلوانزا شیوع بیشتری داشته است.
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی مازندران بیان کرد: تب، سردرد، دردعضلانی، تعریق، آبریزش بینی، گلودرد و سرفه ازجمله نشانههای آنفلوآنزا است.
حسینی با اشاره به اینکه عامل بیماریهای حاد عفونی شایع، ویروس است، گفت: آنتیبیوتیکها هیچ تاثیری روی این بیماری ندارند.
وی بیان کرد: بهتر است برای پیشگیری از بیماریهای تنفسی در منزل بمانید و تا موقعی که تب شما قطع نشده است، از منزل خارج نشوید.
معاون دانشگاه علوم پزشکی مازندران اظهار کرد: افرادی که دچار ضعف سیستم ایمنی، سالمندان، خانمهای باردار، نوزادان و افراد دچار بیماری مزمن هستند بیش از سایرین در معرض عوارض ناشی از بیماری آنفلوانزا هستند.
حسینی گفت: افراد درصورت بروز بیماری زمینهای و مزمن بلافاصله پس از شروع علائم به پزشک خود مراجعه کنند.
جولان آنفلوآنزا و بیماری تنفسی در مازندران
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی مازندران گفت: براساس نمونههای آزمایش شده بیماریهای تنفسی، بیشترین میزان ابتلا به آنفلوانزا در نیمه نخست آذر ماه گزارش شده است.
حسینی با اعلام اینکه در زمان حاضر علاوه بر ویروس آنفلوانزا سایر ویروسهای تنفسی از جمله کرونا و سایر در گردش هستند، افزود: آسانترین و موثرترین راه پیشگیری از آنفلوانزا، رعایت نکات بهداشتی مانند شستوشوی دستها، استفاده از وسایل شخصی، روبوسی نکردن و دست ندادن با افراد، در زمانهای اپیدمی بیماری است.
وی یادآور شد: موضوع مهم دیگر اینکه افراد تغذیه مناسب و سالم داشته باشند تا سیستم ایمنی آنان تقویت شود.
منبع خبر "
عصر ایران" است و موتور جستجوگر خبر تیترآنلاین در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد.
(ادامه)
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت تیترآنلاین مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویری است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هرگونه محتوای خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.