آیت الله رسول فلاحتی در جلسه شورای اداری شهرستان صومعه سرا اظهار داشت: این شهرستان قطب تولید صنوبر است باید همه مسئو لان با در اختیار گذاشتن زمین های بایر جوانان را برای زراعت چوب دعوت کنند.
وی در ادامه با اشاره به اینکه منابع طبیعی باید از جنگل ها صیانت کند افزود: توسعه زراعت چوب مانع از نابودی جنگل می شود و اگر زمین های بایر به شرط تولید در اختیار جوانان قرار گیرد یک ظرفیت برای اشتغال محسوب خواهد شد.
وی با اشاره به اینکه ویلا سازی ها آسیب زیادی به گیلان زده است افزود: دستگاه های متولی حق آزار مردمی که ۵۰سال بر سر زمینی زراعت چوب کرده اند را ندارند و باید در صدور مجوز های لازم برای بریدن درختانشان تمهیدات لازم رافراهم کنند.
وی افزود: چطور یک غیربومی ۳هزار متر زمین را در اختیار می گیرد و در دل آن ویلا می روید اما یک کشاورز برای دریافت مجوز با مشکل روبرو می شود.
نماینده ولی فقیه گیلان در ادامه افزود: از دستگاه قضا می خواهیم شاهد تخریب هر چه بیشتر این ویلا های بی فایده که برای خوش گذرانی ساخته شده باشیم و حتی اقدامات و جلوگیری قبل از ساخت صورت بگیرد.
فرماندار شهرستان صومعه سرا نیز د. این جلسه ظهار داشت: حضور پر شور و گسترده در انتخابات ، کشور را در مقابل توطئه های دشمنان بیمه می کند.
سید جلال سید محمدی با اشاره به اینکه تاکنون در ششمین دوره انتخابات شورای شهر ۴۵نفر ثبت نام کرده اند افزود: از این تعداد ۲۹نفر در شهر صومعه سرا، ۶نفر در شهر گوراب زرمیخ و ۱۰نفر در تولمشهر ثبت نام کرده اند که تعداد ثبت نامی در شهر گوراب زرمیخ هنوز به حد نصاب نرسیده است.
وی با اشاره به نزدیکی سال جدید خواستار نظارت بیشتر بر بازار شد و افزود:
ستاد تنظیم بازار با تدابیر خود قیمت های مرغ و روغن را کنترل کرده و این امر باید تداوم یابد.
وی افزود: ۱۷۰تن روغن جذب شده است و روزانه ۱۴تن مرغ به قیمت مصوب به منظور تنظیم بازار توزیع می شود.
وی در ادامه افزود: ۳۵تن مرغ منجمد به منظور تعادل قیمت در بازار و ۹۵۰تن شکر ۱۰تن سیب و ۱۰تن پرتقال در راستای نظارت و تنظیم بر بازار عید در این شهرستان در حال توزیع است.
وی در ادامه افزود: شرکت توزیع، آرد را به موقع به نانوایی ها نمی رساند که این امر مشکلاتی را برای شهروندان ایجاد کرده و باید هر چه سریعتر این نقص برطرف شود.
وی اظهارداشت:
۱۸۰ واحد نانوایی دولتی پز با سهمیه ماهانه ۱۸هزار و ۶۱۰کیسه آرد و ۷۵ واحد آزادپز با سهمیه ماهانه ۱۰هزار و ۵۰۰ کیسه آرد در شهرستان صومعه سرا مشغول پخت نان هستند.
نماینده شهرستان صومعه سرا از تبدیل شدن دو منطقه طاهرگوراب و ضیابر به بخش در این شهرستان خبر داد و افزود: باتلاش و پیگیری ها تمامی مسوولان و پیگیری فرمانداران بعد از ۱۷ سال در کمیسیون سیاسی دفاعی مجلس دهستان های طاهرگوراب و ضیابر به بخش تبدیل شدند.
سید کاظم دلخوش در ادامه افزود: با وجود شرایط سخت و تحریم ها دشمنان شاهد اجرای پروژه های بزرگ ملی در حوزه راهداری در این شهرستان هستیم.
دادستان شهرستان صومعه سرا با اشاره به اینکه احیا حقوق عامه از وظایف مهم دستگاه قضا است اظهار داشت: کمیته حمایت قضایی از شرکت هایی که نیاز به کمک قضایی دارند تشکیل شده است که در مسائل حقوقی در فرایند تولید به آنها کمک شود.
ابراهیم انصاری با اشاره به اینکه اکثر این شرکت ها مشکلات حقوقی با بانک ها دارند افزود: اقدامات خوبی در این کمیته بویژه در عرصه اجرای مزایده گذاشتن این شرکت ها توسط بانک ها اجرا می گردد.
وی افزود: دستگاه قضا در سال های اخیر با اجرای قوانین به سمت حبس زدایی جرائم می رود.
وی افزود: باتوجه به این که گیلان استانی زراعی است مبارزه با تصرف کنندگان اراضی ملی به صورت جدی دنبال می شود.
انصاری افزود: در سالجاری ۲۵هزار و۷۵۰متر مربع تغییر کاربری در این شهرستان در خارج از طرح انجام گرفته است و ۵۰هزار متر مربع از آب بندان ها و ۱۴هکتار از اراضی ملی وتالابی رفع تصرف شده است.
شهرستان صومعه سرا با حدود ۱۳۰هزار نفر جمعیت سه بخش مرکزی، تولمات و گوراب زرمیخ در ۲۵ کیلومتری غرب مرکز استان گیلان واقع شده است و یکی از قطب های تولید محصولات کشاورزی چون برنج ،صنوبر ،ماهیان پرورشی ،پاچ باقلا ،نیشکر کدو و هندوانه و با دارابودن ۲۸۰ آب بندان و بیش از ۱۲هکتار صنوبر کاری از کانونهای مهم کشاورزی و آبزی پروری در استان و کشور می باشد.