به گزارش رکنا، طرز تهیه تارت انجیر را در این فیلم آموزش داده ایم. همراه ما باشید.
خمیر فیلو - 5 ورقه
انجیر -2-3 عدد
پنیر بری - 125 گرم
کره -30 گرم
آویشن
انجیر و پنیر را به ورقه های نازک برش دهید. خمیر فیلو را یخ زده و همان طور که در فیلم نشان داده شده است روی هر لایه کره آب شده بمالید.
پنیر را در مرکز خمیر آماده شده قرار دهید و تکه های انجیر را روی آن بگذارید. در صورت تمایل کمی آویشن برای طعم اضافه کنید.
لبه های خمیر را با احتیاط از زیر تا کنید تا به شکل گالت درآید.
در فر از قبل گرم شده با دمای 160 درجه به مدت 15 تا 20 دقیقه بپزید تا قهوه ای طلایی شود.
در صورت تمایل، بیسکویت تمام شده را با عسل میل کنید
نوش جان