فست‌فود قجری در تهران قدیم

فرارو شنبه 22 دی 1403 - 10:52
تهرانی‌ها از میان انواع اشکنه بیشتر به اشکنه چنگال، کال‌جوش و اشکنه شنبلیله علاقه داشتند و این سه نوع اشکنه میان پایتخت‌نشینان دوره قاجار بیشتر طرفدار داشت.

در تهران دوره قاجار، پایتخت‌نشینان وقتی می‌خواستند با مواد غذایی دم‌دست‌شان غذایی فوری درست کنند، سراغ اشکنه می‌رفتند.

به گزارش همشهری آنلاین، در همه خانه‌ها می‌شد مقداری روغن، پیاز، کشک و… پیدا کرد و اشکنه را که با کمترین دردسر و به سرعت آماده می‌شد، روی سفره گذاشت.

تهرانی‌ها اما از میان انواع اشکنه بیشتر به اشکنه چنگال، کال‌جوش و اشکنه شنبلیله علاقه داشتند و این سه نوع اشکنه میان پایتخت‌نشینان دوره قاجار بیشتر طرفدار داشت.

منبع خبر "فرارو" است و موتور جستجوگر خبر تیترآنلاین در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. (ادامه)
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت تیترآنلاین مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویری است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هرگونه محتوای خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.