مک دونالد عامل شیوع باکتری خطرناک و کشنده در آمریکا

خبرگزاری مهر شنبه 22 دی 1403 - 16:58
سازمان غذا و داروی آمریکا نقش مک دونالد در شیوع یک باکتری کشنده را تأیید کرد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از سی بی اس نیوز، رعایت نکردن نکات بهداشتی از سوی یکی از رستوران‌های معروف آمریکا دردسرساز شد.

سازمان غذا و داروی آمریکا تأیید کرده رعایت نکردن نکات بهداشتی در تأمین کننده‌های غذاهای مک دونالد عامل شیوع باکتری خطرناک «ای کولای» E. coli در آمریکا بوده است.

بر اساس گزارش سازمان غذا و داروی آمریکا پیازهای آلوده تأمین کننده‌های مواد غذایی رستوران‌های مک دونالد عامل ابتلای شمار زیادی از مشتریان به عفونت ای کولای در آمریکا بوده است.

۴ ماه پیش یک آمریکایی بر اثر ابتلاء به باکتری خطرناک ایکولای جان باخت و دهها نفر هم دچار مسمومیت‌های شدید شدند.

باکتری‌ای کولای باعث مشکلات جدی در دستگاه گوارش، نارسایی کلیه و برخی علائم خطرناک به خصوص در افرادی که دارای نقص ایمنی هستند، می‌شود.

منبع خبر "خبرگزاری مهر" است و موتور جستجوگر خبر تیترآنلاین در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. (ادامه)
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت تیترآنلاین مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویری است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هرگونه محتوای خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.