خواص باورنکردنی به که بعد از مصرف نصیب تان می شود

بهداشت نیوز یکشنبه 23 دی 1403 - 10:44

به  گزارش بهداشت نیوز، هانیه ناصری از میوه به، به عنوان یکی از بهترین میوه‌های این فصل یاد کرد و گفت: مصرف به تاثیر قابل توجهی در بهبود روحیه افراد دارد. اثرات مثبتی بر فکر و ذهن می‌گذارد و برای تجدید روحیه مفید است. همچنین مصرف به، به خوشحال شدن افراد و از بین رفتن افسردگی کمک می‌کند.

وی از اثرات مثبت مصرف به بر جسم افراد نیز یاد کرد و افزود: به یکی از مفیدترین مواد غذایی برای مبتلایان به زخم معده است و در افرادی که دچار بی‌اشتهایی هستند، تحریک‌کننده اشتها به شمار می‌رود.

این دکترای طب سنتی از به به عنوان تقویت‌کننده کبد، معده و قلب یاد کرد و ادامه داد: به به دلیل مقادیر فراوان فیبری که دارد، برای کاهش وزن افراد مفید است و از همین رو مصرف آن برای افرادی که قصد افزایش وزن دارند، توصیه نمی‌شود.

ناصری خاطرنشان کرد: برای افرادی که در این فصل مبتلا به سرماخوردگی هستند، مصرف به، به عنوان نرم‌کننده سینه توصیه می‌شود.

وی از تاثیر به برای جلوگیری از التهاب پلک و رفع خستگی چشمان نیز یاد کرد و گفت: برای این منظور می‌توان چند قاچ به تازه را بر روی پلک قرار داد.

ناصری درباره روش‌های مصرف میوه به نیز عنوان کرد: به را می‌توان به صورت خام، بخارپز، آب‌پز و حتی کبابی و تنوری میل کرد.

این دکترای گیاهان دارویی با بیان اینکه دانه به نیز خواص بسیار زیادی دارد، تاکید کرد: «به‌دانه» برای درمان ذات الریه، گلودرد و صدای گرفته، خصوصا برای افرادی که در این فصل دچار سرماخوردگی می‌شوند، توصیه می‌شود.

وی از خاصیت ضد تب به‌دانه نیز یاد کرد و افزود: به‌دانه برای کمک به درمان اسهال هم مفید است.

ناصری معتقد است که لعاب به دانه برای ترمیم زخم‌ها و سوختگی پوست بسیار مفید است و جویدن آن نیز به رفع کندی دندان کمک می‌کند.

منبع: ایسنا

منبع خبر "بهداشت نیوز" است و موتور جستجوگر خبر تیترآنلاین در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. (ادامه)
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت تیترآنلاین مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویری است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هرگونه محتوای خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.