ماجرای استفاده رژیم صهیونیستی از فناوری برای کشتار/ مجامع بین المللی ورود کنند

خبرگزاری ایسنا یکشنبه 23 دی 1403 - 14:11
سخنگوی مرکز ملی فضای مجازی با اشاره به استفاده رژیم صهیونیستی از فناوری هوش مصنوعی و اطلاعات خصوصی کاربران شبکه‌های اجتماعی برای نسل کشی در غزه گفت: نسل کشی که در غزه در حال اتفاق افتادن است، نمونه‌ای هولناک از سوءاستفاده رژیم صهیونیستی از فناوری هوش مصنوعی و پلتفرم‌ها برای نقض حقوق بشر و کشتار غیرنظامیان است.

به گزارش ایسنا، حسین دلیریان- سخنگوی مرکز ملی فضای مجازی-با اشاره به اعترافات افسران ارشد رژیم صهیونیستی که در گزارش جدید واشنگتن‌پست منتشر شده است، گفت: براساس این گزارش ارتش رژیم صهیونیستی از سیستم‌های هوش مصنوعی همچون لاوندر برای شناسایی اهداف نظامی خود استفاده می‌کند، فناوری که به‌طور خاص داده‌های کاربران شبکه‌های اجتماعی را تحلیل می‌کند.

سخنگوی مرکز ملی فضای مجازی در ادامه با اشاره به نحوه کارکرد این مدل‌ها توضیح داد: این ابزار با اختصاص امتیاز به افراد بر اساس عضویت در گروه‌های موجود در شبکه‌های اجتماعی مرتبط با حماس یا تغییر مکرر شماره تلفن، تصمیم می‌گیرد که چه کسی را هدف قرار دهد. مسأله‌ای که ادعای غول‌های فناوری در حفاظت از داده‌های کاربران و عدم استفاده از این داده‌ها در مقاصد نظامی را نقض می‌کند.

دلیریان با تأکید بر این نکته که استفاده رژیم صهیونیستی از هوش مصنوعی باعث کشتار زنان و کودکان بی‌گناه شده است، گفت: یکی از افسران پیشین واحد ۸۲۰۰ اذعان کرده که در برخی موارد تنها «مرد بودن» هدف کافی بوده تا تأیید لازم برای حمله صادر شود! چنین معیاری ناقض بدیهی‌ترین اصول حقوق بین‌الملل است.

وی ضمن اشاره به نقش پررنگ برخی از غول‌های فناوری در تکمیل پازل رژیم صهیونیستی گفت: هنگامی که غول‌های فناوری با ادعای حفاظت از حریم خصوصی، محصولات و پلتفرم‌های خود را عرضه می‌کند اما اطلاعات کاربران به این شکل مورد استفاده نظامی قرار می‌گیرد، نمی‌توانند از مسئولیت اخلاقی و حقوقی خود ‌شانه خالی کند و باید در قبال جنایت جنگی رژیم صهیونیستی که با استفاده از داده‌های خصوصی کاربران در غزه انجام می‌شود، پاسخگو باشند.

سخنگوی مرکز ملی فضای مجازی در ادامه گفت: البته همکاری برخی غول‌های فناوری با رژیم صهیونیستی فقط محدود به سیستم هوش مصنوعی نمی‌شود بلکه بارها شاهد حذف، سانسور و سوگیری سکوهای خارجی در حمایت از رژیم اشغالگر صهیونیستی بودیم. سانسور برخی کلمات و یا حذف تصاویر رهبران مقاومت و شهدا در پلتفرم‌ها نیز نمونه‌هایی از این موارد هستند که بارها تکرار شده است.

دلیریان با اشاره به تاریخچه این پلتفرم‌ها در سرکوب محتوای مربوط به مردم مظلوم غزه خاطرنشان کرد: پس از عملیات طوفان الاقصی و در بحبحه حملات وحشیانه اسرائیل به غزه بود که تصویرساز هوش مصنوعی یکی از پلتفرم‌ها در اقدامی سوگیرانه در پاسخ به جستجوی عباراتی مانند «پسربچه مسلمان فلسطینی»، تصاویری از کودکان اسلحه به دست نمایش می‌داد و در مقابل، جستجو عباراتی مانند «پسر اسرائیلی» تصاویری از کودکان در حال ورزش و بازی بدون سلاح گرم تولید می‌کرد. این مسأله نیز مثال واضحی از سیاست‌های دوگانه برخی سکوهای خارجی و تحریف واقعیت به نفع رژیم جنایتکار است.

وی با اشاره به دیکتاتوری مدرنی که امروز توسط آمریکا و اسرائیل در شبکه‌های اجتماعی اعمال می‌شود، گفت: در مقابل این ماجرا، تیک تاک قرار دارد که وقتی خلاف جریان فکری آمریکایی-اسرائیلی حرکت می‌کند، تا مرز ممنوعیت کامل در آمریکا پیش‌ می‌رود. نمونه بارز این اتفاق نحوه انعکاس موضوعاتی چون طوفان الاقصی است. تیک‌تاک با جریان‌سازی رسانه‌ای در حمایت از مقاومت فلسطین، نگرانی‌های آمریکا را به اوج خود رساند. به طوری که مطالعات نشان می‌دهند در پلتفرم تیک‌تاک، نه تنها تعداد پست‌های طرفدار فلسطین به مراتب بیشتر از پست‌های طرفدار اسرائیل است؛ بلکه هر پست طرفدار فلسطین، بازدید بسیار بیشتری هم دریافت کرده است این یعنی تیک تاک جریان رسانه‌ای را به‌گونه‌ای تغییر داده که به ضرر منافع آمریکا تمام شود.

سخنگوی مرکز ملی فضای مجازی در ادامه افزود: این مسأله به قدری برای آمریکا اهمیت دارد که مسئولین و مقامات آن‌ها بارها نسبت به گسترش دیدگاه‌های ضد اسرائیلی در میان نسل زد که بخش قابل توجهی از مخاطبان تیک تاک را تشکیل می‌دهد ابراز نگرانی کرده‌اند و حالا برای سرکوب این جریان رسانه‌ای ممنوعیت این شبکه اجتماعی را در دستور کار خود قرار داده‌اند.

وی در ادامه ضمن درخواست از مجامع بین‌المللی برای بررسی این اقدامات و وادار کردن شرکت‌های فناوری به پاسخگویی در قبال همکاری با رژیم صهیونیستی و سوءاستفاده از داده‌های کاربران شبکه‌های اجتماعی گفت: فناوری‌هایی که قرار بود حریم خصوصی افراد را حفظ کنند، اکنون با سوءاستفاده رژیم صهیونیستی، به ابزاری برای جنگ و کشتار تبدیل شده‌اند. از این رو سازمان‌ها و مجامع بین‌المللی باید با بررسی دقیق این موضوع همکاری شرکت‌های فناوری با رژیم صهیونیستی را در نسل کشی غزه متوقف کنند.

انتهای پیام

منبع خبر "خبرگزاری ایسنا" است و موتور جستجوگر خبر تیترآنلاین در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. (ادامه)
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت تیترآنلاین مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویری است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هرگونه محتوای خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.