یونس احمدی در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: در استان ایلام حدود ۷۵ تن شیر خام در روز تولید میشود و اقدامات دامپزشکی در این زمینه شامل اقدامات نظارتی آزمایشگاهی، آموزشی و ترویجی است
وی بیان کرد: در این راستا در ۹ ماهه سالجاری ۱۶۴ نمونه شیر خام از مراکز تولید، حمل و عرضه اخذ شده که از نظر بار میکروبی، تقلبات شیر، آفلاتوکسین وسایر موارد مورد آزمایش قرار گرفته است.
وی افزود: اقدامات نظارتی شامل بررسی و ممیزی گاوداریهای شیری (صنعتی و سنتی)، صدور پروانه بهداشتی حمل و بازدید از خودروهای حمل شیر و همچنین بازدید از لبنیاتهای سنتی که اقدام به عرضه شیر خام میکنند، است.
مدیرکل دامپزشکی استان ایلام گفت: با توجه به وجود بیماریهای مشترک قابل انتقال از شیر خام به همشهریان توصیه میشود که شیر خام مورد نیاز را از مراکز مجاز و دارای پروانه فعالیت تهیه و از خرید شیر خام از دستفروشان و دوره گردها خودداری کنند.
وی تصریح کرد: گفتنی است دومین کمیته استانی بهبود کیفیت شیر خام استان ایلام در سال جاری با حضور نمایندگانی از ۱۵ دستگاه اجرایی و بخش خصوصی استان از جمله دادستانی مرکز استان، سازمان جهاد کشاورزی, دانشگاه علوم پزشکی, اداره کل صنایع و معادن استان ایلام، نظام دامپزشکی استان ایلام و همچنین نمایندگان اتحادیه دامداران استان، نماینده اصناف استان و همچنین نماینده اداره کل حمایت از مصرف کنندگان و تولید کنندگان استان به ریاست دکتر احمدی مدیرکل دامپزشکی استان ایلام تشکیل شده است.