«محمد» محبوب ترین نام برای نوزادان در انگلیس شد!

شمال نیوز سه شنبه 25 دی 1403 - 09:36
«محمد» محبوب‌ترین نام برای نوزادان پسر در انگلیس و ولز است. این خبر را دفتر آمار ملی انگلیس در اواخر سال ۲۰۲۴ میلادی منتشر کرده است.
«محمد» محبوب ترین نام برای نوزادان در انگلیس شد!

در برخی از کشورهای اروپایی «محمد» یکی از محبوب‌ترین نام‌ها برای نوزادان پسر است.

 

بنابر روایت همشهری، «محمد» محبوب‌ترین نام برای نوزادان پسر در انگلیس و ولز است. این خبر را دفتر آمار ملی انگلیس در اواخر سال ۲۰۲۴ میلادی منتشر کرده است.

 

تأثیر «سید قطب» بر تفکر اسلامی ـ ایرانی معاصر

 

سال ۲۰۲۳ میلادی نیز محمد یکی از محبوب‌ترین نام‌ها برای نوزادن پسر در اروپای غربی معرفی شده بود. سال ۲۰۲۲ میلادی نیز در برلین پایتخت آلمان، محمد محبوب‌ترین نام برای پسران لقب گرفت. در شهر مختلف بلژیک از جمله بروکسل و اسلو پایتخت بلژیک نیز نام محمد بسیار محبوب است.

 

در آمستردام، روتردام، اوتریخت در هلند نیز وضعیت مشابهی حاکم است. ناظران بر این باورند که جوامع مسلمان در سراسر اروپا در حال رشد هستند و بافت فرهنگی ملت‌ها را شکل می‌دهند.

 

در ادامه نگاهی داریم به ترکیب جمیعتی مسلمانان در برخی از کشورهای اروپایی و محبوبیت نام‌های اسلامی در این کشورها.

 

فرانسه

 

فرانسه یکی از بزرگترین جمعیت مسلمانان اروپا را دارد که حدود ۵.۷ میلیون نفر تخمین زده می شود. این رقم حدود ۸.۸ درصد از کل جمعیت را تشکیل می دهد. این جمعیت از نظر قومی و فرهنگی بسیار متنوع است و شامل افرادی از کشورهای مختلفی مانند الجزایر، مراکش، تونس، ترکیه و برخی از کشورهای آفریقای غربی است.

 

تاریخچه

 

مهاجرت مسلمانان به فرانسه به دوران استعمار فرانسه در شمال آفریقا بازمی‌گردد. پس از جنگ جهانی دوم و در دهه‌های ۱۹۶۰ و ۱۹۷۰، بسیاری از کارگران مهاجر به فرانسه آمدند تا در ساخت و ساز و صنایع سنگین کار کنند. این مهاجران به تدریج با خانواده‌هایشان در فرانسه مستقر شدند.

 

توزیع جغرافیایی

 

جمعیت قابل توجه مسلمانان در فرانسه در شهرها و مناطق زیر ساکن هستند:

 

پاریس و حومه آن

مارسی

لیون

منطقه سرگی-پونتواز

منطقه سنت-دنیس

 

محبوب‌ترین نام‌های اسلامی

 

تارنمای فرانسوی rmx.news نوشته که در سال ۲۰۲۲ یکی از هر ۵ نوزاد متولد شده در فرانسه نام اسلامی داشته است. خبر از نام‌های محبوب اسلامی در این کشور:

 

پسران: محمد و ابراهیم

دختران: زهرا و نادیا

 

انگلیس

 

انگلیس خانه حدود ۳.۳ میلیون مسلمان است که تقریباً ۵ درصد از جمعیت را تشکیل می دهند. این جامعه ریشه از جنوب آسیا، خاورمیانه و آفریقا دارد و به یک موزاییک فرهنگی غنی کمک می کند.

 

تاریخچه

 

مهاجرت مسلمانان به انگلیس به دوران استعمار بریتانیا در شبه‌قاره هند و مناطق خاورمیانه بازمی‌گردد. پس از جنگ جهانی دوم، مهاجرت مسلمانان از کشورهای مختلف از جمله پاکستان، بنگلادش، هند و کشورهای آفریقای شمالی به انگلیس افزایش یافت. این مهاجرت به ویژه در دهه‌های ۱۹۶۰ و ۱۹۷۰ به شدت ادامه یافت.

 

توزیع جغرافیایی

 

جمعیت قابل توجه مسلمانان در انگلیس در شهرها و مناطق زیر ساکن هستند:

 

لندن

بیرمنگام

منچستر

برادفورد

 

محبوب‌ترین نام‌های اسلامی

 

پسران: محمد

دختران: لیلا

 

آلمان

 

جمعیت مسلمانان آلمان تقریباً ۵ میلیون نفر است که حدود ۶ درصد از کل جمعیت این کشور را تشکیل می‌دهد.

 

تاریخچه

 

مهاجرت مسلمانان به آلمان به دوران پس از جنگ جهانی دوم برمی‌گردد. در دهه‌های ۱۹۶۰ و ۱۹۷۰، بسیاری از کارگران از ترکیه به عنوان «مهمان‌کارگر» به آلمان آمدند تا در بازسازی اقتصادی کشور کمک کنند. این مهاجرت‌ها به تدریج به مهاجرت دائمی تبدیل شد و خانواده‌های مهاجران نیز به آلمان ملحق شدند. با این حال جامعه مهاجران آلمانی به‌دلیل موج‌های اخیر مهاجرتی به‌ویژه از سوریه و افغانستان رشد قابل توجهی داشته است.

 

توزیع جغرافیایی

 

جمعیت قابل توجه مسلمانان در آلمان در شهرها و مناطق زیر ساکن هستند:

 

برلین

کلن

فرانکفورت

هامبورگ

ایالت‌های شمال راین-وستفالن

بادن‌وورتمبرگ

 

محبوب‌ترین نام‌های اسلامی

 

پسران: محمد (رتبه دوم سال ۲۰۲۴ )

دختران: لیلا و عالیه

 

اسپانیا

 

جامعه مسلمانان در اسپانیا بخشی حیاتی و پویا از ترکیب جمعیتی این کشور را تشکیل می‌دهد. با وجود چالش‌های موجود، تلاش‌های بسیاری برای ایجاد درک و تعامل مثبت میان فرهنگ‌ها در جریان است و آینده روشنی پیش رو دارد. امروزه جمعیت مسلمانان تقریباً ۲.۱ میلیون نفر است که نزدیک به ۴ درصد جمعیت است.

 

تاریخچه

 

حضور مسلمانان در اسپانیا به دوران فتح اندلس توسط امویان در قرن هشتم میلادی بازمی‌گردد. طی چند قرن، تمدن اسلامی در اسپانیا شکوفا شد و دستاوردهای علمی، فرهنگی و هنری زیادی به همراه داشت. اما با پایان حکومت مسلمانان و بازپس‌گیری اندلس توسط مسیحیان در قرن پانزدهم، بسیاری از مسلمانان مجبور به ترک اسپانیا شدند یا مجبور به تغییر دین شدند.

 

در دهه‌های ۱۹۶۰ و ۱۹۷۰، بسیاری از کارگران مهاجر از کشورهای شمال آفریقا مانند مراکش به اسپانیا آمدند. این روند در دهه‌های بعد نیز ادامه یافت و مسلمانان از کشورهای دیگری مانند الجزایر، تونس و پاکستان به اسپانیا مهاجرت کردند. مهاجرت مسلمانان به اسپانیا در قرن بیستم از جمله از مراکش دوباره رونق گرفت.

 

توزیع جغرافیایی

 

جمعیت قابل توجهی مسلمانان در اسپانیا در شهرها و مناطق زیر ساکن هستند:

 

مادرید

بارسلونا

والنسیا

سوییا

اندلس (منطقه)

کاتالونیا (منطقه)

 

محبوب‌ترین نام‌های اسلامی

 

پسران: محمد، عمر

 

دختران: فاطمه، سارا، یاسمین

 

ایتالیا

 

در حال حاضر حدود ۲.۷ میلیون نفر مسلمان در ایتالیا زندگی می‌کند که بسیاری از آنان مهاجرانی هستند که از شمال آفریقا آمده‌اند. مسلمانان ۴.۹ درصد از جمعیت ایتالیا را تشکیل می‌دهند.

 

تاریخچه

 

حضور مسلمانان در ایتالیا به دوران قرون وسطی و دوران امپراتوری عثمانی برمی‌گردد. با این حال، موج‌های مهاجرتی جدید در قرن بیستم و به‌ویژه پس از جنگ جهانی دوم آغاز شد. در دهه‌های ۱۹۶۰ و ۱۹۷۰، بسیاری از مهاجران از کشورهای شمال آفریقا، به ویژه تونس و مراکش، به ایتالیا آمدند. خبرگزاری آناتولی نوشته که از زمان روی کار آمدن دولت دست راستی جورجیا ملونی در ایتالیا شمار زیادی از مساجد و مراکز مذهبی مسلمانان در این کشور تعطیل شده است.

 

توزیع جغرافیایی

 

اغلب مسلمانان در ایتالیا در شهرها و مناطق زیر ساکن هستند:

 

رم

میلان

تورین

ناپل

منطقه سیسیل

منطقه لومباردی

 

محبوب‌ترین نام‌های اسلامی

 

پسران: محمد، محمود، احمد

 

دختران: لیلا

سوئد

 

جامعه مسلمانان سوئد تقریباً ۱.۵ میلیون نفر است که حدود ۱۰درصد جمعیت این کشور را تشکیل می‌دهند. سوئد به خاطر سیاست های مترقی خود شناخته شده است. برنامه‌های اجتماعی و ابتکارات دولتی از ادغام و شمول اجتماعی حمایت می کند و کیفیت زندگی بسیاری از مسلمانان را افزایش می دهد.

 

تاریخچه

 

مسلمانان از حوالی سال ۱۹۶۷ میلادی به سوئد مهاجرت کردند. اولین مهاجران مسلمان از کشورهای شمال غرب آفریقا و خاورمیانه به سوئد رسیدند. از آن زمان به بعد، جمعیت مسلمانان در سوئد رشد کرد.

 

توزیع جغرافیایی

 

مسلمانان سوئد اغلب در شهرهای بزرگ این کشور زندگی می‌کنند که عبارتند از:

 

استکهلم

مالمو

گوتنبرگ

یوتبری

 

محبوب‌ترین نام‌های اسلامی

 

پسران: محمد ، علی

 

هلند

 

مسلمانان هلند از جمعیت کشور بزرگ‌ترین جامعه مسلمانی در اروپای غربی هستند. ترکیب جمعیتی مسلمانان در هلند متنوع و پیچیده است. این جمعیت شامل مهاجران از کشورهای مختلفی مانند ترکیه، مغولستان، مراکش، سوریه، افغانستان و هند است. بر اساس آمارهای مرسوم، تعداد مسلمانان در هلند حدود ۱ میلیون نفر است که حدود ۶ درصد جمعیت کشور را تشکیل می‌دهند.

 

تاریخچه

 

مسلمانان اولین بار از سده هفتم میلادی وارد هلند شدند. این حضور از طریق تجارت و مهاجرت آغاز شد و در طول قرون وسطایی، افزایش یاف. در دوران معاصر، جمعیت مسلمانان در هلند به طور مداوم رشد کرده است.

 

توزیع جغرافیایی

 

مسلمانان هلند که در زمینه‌های مختلفی از جمله تحصیلات، کار، و فرهنگی فعالیت دارند اغلب در شهرهای بزرگ و حومه آن‌ها زندگی می‌کنند که عبارتند از:

 

آمستردام

روتردام

زوریخ

 

محبوب‌ترین نام‌های اسلامی

 

پسران: محمد (۲۰۲۳) ، آدم

 

دختران: نور

 

دانمارک

 

جمعیت مسلمانان دانمارک حدود ۳۲۰ هزار نفر است که تقریبا ۵.۵ درصد از کل جمعیت این کشور را تشکیل می‌دهد. حضور مسلمانان در این کشور به دلیل مهاجرت‌های اقتصادی و سیاسی از کشورهای مختلف در چند دهه اخیر رشد چشمگیری داشته است.

 

تاریخچه

 

اولین مهاجرت‌های مسلمانان به دانمارک به دهه ۱۹۶۰ و ۱۹۷۰ بازمی‌گردد. این مهاجرت‌ها عمدتاً از کشورهای ترکیه، پاکستان و مراکش صورت گرفت. بسیاری از این مهاجران به دلیل نیازهای کارگری دانمارک در صنایع مختلف به این کشور آمدند. در دهه‌های بعدی، مهاجرت‌های بیشتری به دلایل سیاسی و پناهندگی از کشورهای جنگ‌زده مانند سوریه، افغانستان و عراق نیز صورت گرفت.

 

توزیع جغرافیایی

 

مسلمانان در دانمارک بیشتر در مناطق شهری زندگی می‌کنند از جمله:

 

کپنهاگ

آرهوس

آلبورگ

ادنسه

 

محبوب‌ترین نام‌های اسلامی

 

پسران: محمد

 

دختران: فاطمه، عایشه


منبع خبر "شمال نیوز" است و موتور جستجوگر خبر تیترآنلاین در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. (ادامه)
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت تیترآنلاین مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویری است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هرگونه محتوای خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.