استحکام خانواده در اسلام از طریق دستورالعمل‌ها و توصیه‌های اخلاقی مورد تأکید قرار گرفته است

خبرگزاری ایسنا چهارشنبه 26 دی 1403 - 14:42
رئیس دفاتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌های استان اردبیل گفت: در آموزه‌های اسلامی، خانواده به‌عنوان بنیادی‌ترین نهاد اجتماعی مورد توجه بوده و استحکام و پایداری آن از طریق دستورالعمل‌ها و توصیه‌های اخلاقی، حقوقی و تربیتی مورد تأکید قرار گرفته است.

حجت‌الاسلام والمسلمین عبدالله حسنی ۲۶ دی در کارگاه آموزشی «عوامل تحکیم خانواده در اسلام» که به همت معاونت فرهنگی امور بانوان و خانواده جهاددانشگاهی استان اردبیل برگزار شد، تحکیم خانواده در اسلام را از موضوعات بسیار مهم در دین اسلام عنوان کرد و افزود: خداوند بین زن و شوهر محبت و رحمت قرار داده است که این مودت و رحمت، پایه‌ای برای روابط گرم و پایدار در خانواده است.

وی اظهار کرد: در آموزه‌های اسلامی، خانواده به‌عنوان بنیادی‌ترین نهاد اجتماعی مورد توجه بوده و استحکام و پایداری آن از طریق دستورالعمل‌ها و توصیه‌های اخلاقی، حقوقی و تربیتی مورد تأکید قرار گرفته است.

رئیس دفاتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌های استان اردبیل با اشاره به اینکه تحکیم خانواده در اسلام به‌عنوان اصل اساسی در استحکام جامعه در نظر گرفته شده است، خاطرنشان کرد: پایبندی به این آموزه‌ها نه تنها به بهبود روابط خانوادگی کمک می‌کند بلکه باعث رشد و سعادت فردی و اجتماعی نیز می‌شود.

حسنی به حکمت تشکیل خانواده اشاره و اظهار کرد: زندگی مشترک موجب می‌شود زن و مرد سر و سامان روحی یافته و از پراکندگی فکری به انسجام فکری رسیده و هدفمند زندگی کنند. همچنین این پیوند موجب تعهد ایمانی و اخلاقی زوجین می‌شود.

وی گسترش آرمان توحید، آرامش روانی، سازندگی اخلاقی و اجتماعی را از حکمت‌های تشکیل خانواده برشمرد و افزود: ازدواج کانونی را تشکیل می‌دهد که در آن زن و مرد به آرامشی که از مهم‌ترین انگیزه‌های تشکیل خانواده است، برسند.

رئیس دفاتر  نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌های استان اردبیل با بیان اینکه ازدواج به‌عنوان امر و پیمانی مقدس از جایگاه ویژه‌ای در اسلام برخوردار است، خاطرنشان کرد: اظهار محبت، خوش‌رویی، خوش‌رفتاری، رعایت حقوق، تأمین نیازهای جنسی، همکاری، احترام متقابل، عفاف و حجاب، رفق و مدارا، چشم‌پوشی، قناعت، رضایت الهی و قدردانی از وظایف مشترک زن و مرد در زندگی است.

انتهای پیام

منبع خبر "خبرگزاری ایسنا" است و موتور جستجوگر خبر تیترآنلاین در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. (ادامه)
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت تیترآنلاین مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویری است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هرگونه محتوای خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.