اینکه بخواهیم بدون دلیل شائبه مذاکره پنهان بسازیم نهتنها به حل مسئله کمک نمیکند، بلکه میتواند پیامهای منفی به طرفهای خارجی بفرستد.
روزنامه فرهیختگان نوشت: انتقادات اکنون به سفر ظریف به اجلاس داووس کشیده شده چون حضور وی در این رویداد که بهعنوان یکی از محافل بینالمللی برای گفتوگوهای غیررسمی شناخته میشود، در نگاه برخی منتقدان اینطور برداشت شده است که ممکن است منجر به ایجاد شائبههایی در مورد هماهنگیها برای مذاکرات پنهانی با آمریکا شود.
اینکه بخواهیم بدون دلیل شائبه مذاکرات پنهان بسازیم نهتنها به حل مسئله کمک نمیکند، بلکه میتواند پیامهای منفی به طرفهای خارجی بفرستد.
چنین شائبههایی ممکن است باعث شود که کشورهای غربی تصور کنند ایران به دنبال مذاکره است و تحت فشارهای آمریکا تسلیم شده است. حال آنکه مقامات رسمی وزارت خارجه بارها اعلام کردهاند که ایران اولویتهای دیگری برای پیشبرد دیپلماسی دارد و درمورد مذاکره با غرب نیز اگر شروط کشور رعایت شده و بهویژه طرف آمریکایی رویکرد غیرمتعهدانه سابق خود را جبران کرده و کنار بگذارد حاضر به مذاکره احتمالی است.
این نگرش کاملاً برخلاف رویکرد افراطی است که ایران را خواهان مذاکره در هر شرایطی نشان میدهد. رویکردی که با تضعیف موقعیت دیپلماتیک ایران، کشور را در مقابل تشدید فشارهای خارجی قرار میدهد. در چنین شرایطی بهتر است که تلاشها به جای تمرکز بر شایعات و گمانهزنیها در راستای تقویت تصویر همبستگی ایران در مواجهه با سیاست فشار حداکثری آمریکا باشد.
منبع خبر "
عصر ایران" است و موتور جستجوگر خبر تیترآنلاین در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد.
(ادامه)
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت تیترآنلاین مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویری است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هرگونه محتوای خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.