سند آمایش سرزمینی در رضوانشهر، طبق محورهای توسعه تدوین می‌شود

ایرنا چهارشنبه 27 اسفند 1399 - 11:26
رشت- ایرنا- فرماندار رضوانشهر گفت: سند آمایش سرزمینی این شهرستان طبق محور های توسعه و شاخص های آماری موجود تدوین می‌شود.
سند آمایش سرزمینی در رضوانشهر، طبق محورهای توسعه تدوین می‌شود

 به گزارش خبرنگار ایرنا، محمود قاسمی روز چهارشنبه در جلسه کمیته برنامه ریزی رضوانشهر  با هدف بررسی سند توسعه این شهرستان اظهار داشت:برای بهره مندی از ظرفیت های موجود و توسعه همه جانبه نیاز به برنامه ریزی دقیق در بخش های مختلف داریم.

 وی بیان کرد: رضوانشهر با وسعتی معادل ۷۴۸ کیلومتر مربع در غرب گیلان، محدوده ای معادل ۵.۳ درصد از مساحت این استان را در برگرفته که شاهد رشد مثبت جمعیت آن در مناطق شهری و روستایی، طی دوره ۳۰ ساله از سال ۱۳۶۵ تا ۱۳۹۵ بوده ایم.

 فرماندار رضوانشهر با اشاره به ویژگی های کلی در زمینه آمارهای زیر بنایی این شهرستان افزود: روند صعودی شاخص تراکم راه و افزایش آن به ۱.۶۳ کیلومتر در هر صد کیلومتر مربع در سال ۱۳۹۷ و همچنین در زمینه انرژی برق و گاز نیز رشد قابل توجهی داشته ایم.  

 قاسمی افزود: آمایش سرزمین، شامل برنامه‌ریزی و سازمان دادن به نحوه اشتغال، تعیین محل سکونت انسان‌ها، محل فعالیت نظام اجتماعی اقتصادی است، که برنامه ریزی کلان نیروهای اقتصادی، طبیعی و انسانی را مدنظر دارد.

 وی بیان کرد: بر اساس اعلام سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان گیلان، سند آمایش سرزمینی رضوانشهر با رویکرد جدید تا آخر سال جاری تکمیل و تدوین خواهد شد.

 فرماندار رضوانشهر گفت: این سند در برگیرنده مقوله‌های مختلف است و وضعیت هر یک از شاخص‌ها و مسائل مرتبط با رونق و توسعه را در تمامی نقاط شهری و روستایی این شهرستان را نشان می‌دهد.

 وی خاطرنشان کرد: سند آمایش سرزمینی رضوانشهر، سندی راهبردی محسوب می‌شود و به مسائل معطل مانده نیاز مند  جبران و اصلاح  پرداخته است.

 همچنین در این نشست کارشناس سازمان مدیریت و برنامه ریزی گیلان نیز طی سخنانی ضمن برشمردن ویژگی های این شهرستان گفت: ردپای اکولوژیک این شهرستان بیش از سه برابر ظرفیت زیستی آن بوده و دارای کسری اکولوژیک به میزان ۶۹ درصد می باشد.

 ابراهیم درویش افزود: مقدار انتشار دی اکسید کربن در شهرستان رضوانشهر برابر با ۲ هزار و ۶۶۵ هزار تن است (۱۶ درصد از کل انتشار دی اکسید کربن استان) که ناشی از فعالیت صنایع چوب و کاغذ ایران (چوکای رضوانشهر) در این منطقه است.

 وی بیان کرد: میزان ترسیب کربن در این شهرستان ۶۰۱ هزار تن می باشد (معادل ۸ درصد از کل ترسیب کربن استان) و نسبت ترسیب به انتشار کربن در شهرستان رضوانشهر ۲۳ درصد است و این امر بیانگر آن است که ۷۷ درصد بیش از مقداری که محیط طبیعی آن توانایی جذب و ترسیب کربن را دارد، دی اکسید کربن تولید می کند.

 شهرستان رضوانشهر با حدود ۸۰ هزار نفر جمعیت و ۲ بخش بنام های مرکزی و پره سر در ۷۰ کیلومتری غرب مرکز استان گیلان واقع شده است.

منبع خبر "ایرنا" است و موتور جستجوگر خبر تیترآنلاین در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. (ادامه)
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت تیترآنلاین مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویری است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هرگونه محتوای خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.