بنیان‌گذار اوراکل: هوش مصنوعی در آینده می‌تواند در 48 ساعت واکسن سرطان بسازد

دیجیاتو چهارشنبه 03 بهمن 1403 - 17:47
لری الیسون طی جلسه‌ای در کاخ سفید درباره پتانسیل عظیم هوش مصنوعی در درمان سرطان صحبت کرد. The post بنیان‌گذار اوراکل: هوش مصنوعی در آینده می‌تواند در 48 ساعت واکسن سرطان بسازد appeared first on دیجیاتو.

به‌تازگی در کنفرانسی مطبوعاتی در کاخ سفید با حضور مدیرعامل‌های OpenAI، سافت‌بانک و اوراکل از پروژه Stargate رونمایی شد. در این کنفرانس همچنین «لری الیسون»، هم‌بنیان‌گذار اوراکل، گفت در آینده هوش مصنوعی می‌تواند سرطان را تشخیص دهد، به ساخت واکسن آن کمک کند و در عرض 48 ساعت آن واکسن را برای هر فرد در دسترس قرار دهد.

براساس گزارش نیویورک پست، لری الیسون در جلسه‌ای در کاخ سفید که در آن «ماسایوشی سان»، مدیرعامل سافت‌بانک، و «سم آلتمن»، مدیرعامل OpenAI، نیز حضور داشتند، درباره پتانسیل عظیم هوش مصنوعی صحبت کرد. او گفت این فناوری می‌تواند بخش سلامت و مراقبت‌های بهداشتی را با تشخیص زودهنگام سرطان و واکسن‌های شخصی‌سازی‌شده متحول کند. به گفته الیسون، هوش مصنوعی می‌تواند انقلابی در تشخیص، درمان و توسعه واکسن سرطان ایجاد کند.

لری الیسون در بحث تشخیص و درمان سرطان با هوش مصنوعی توضیح داد:

«با هوش مصنوعی می‌توانید از طریق آزمایش خون، سرطان را در مراحل اولیه تشخیص دهید. زمانی که بتوانیم دنباله ژنتیکی تومور سرطانی را به‌ دست بیاوریم، می‌توانیم فرد را واکسینه کنیم: برای هر نفر واکسنی بسازیم که از او برابر سرطان محافظت کند. واکسن mRNA را می‌توانید با هوش مصنوعی به‌صورت رباتیک در تقریباً 48 ساعت بسازید. تصور کنید تشخیص زودهنگام سرطان و توسعه واکسنی که نوع خاص سرطان شما را هدف قرار می‌دهد، در 48 ساعت انجام شود، این وعده هوش مصنوعی و وعده آینده است.»

نظرات جالب لری الیسون درباره درمان سرطان با هوش مصنوعی

مدیرعامل اوراکل

درکل، الیسون بر پتانسیل باورنکردنی هوش مصنوعی در درمان سرطان تأکید کرد و آینده‌ای را متصور شد که در آن تشخیص زودهنگام، طراحی واکسن‌های شخصی‌سازی‌شده سرطان و تولید سریع آنها می‌تواند ظرف 2 روز به واقعیت تبدیل شود.

لری الیسون در جریان رونمایی از پروژه استارگیت این وعده‌ها را داد. الیسون گفت اولین مرکز داده این پروژه در‌حال‌حاضر در تگزاس ساخته می‌شود. به گفته او، این پروژه می‌تواند توانایی‌های هوش مصنوعی را تقویت کند تا بهتر بتواند سوابق الکترونیکی سلامت افراد را تجزیه‌وتحلیل کند؛ به‌این‌ترتیب پزشکان بهتر خواهند توانست از بیماران خود مراقبت کنند.

منبع خبر "دیجیاتو" است و موتور جستجوگر خبر تیترآنلاین در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. (ادامه)
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت تیترآنلاین مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویری است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هرگونه محتوای خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.