تبریز از بحرانی ترین مناطق از نظر وضعیت مقاوم سازی مدارس است

خبرگزاری مهر چهارشنبه 03 بهمن 1403 - 20:11
تبریز-مدیرکل نوسازی مدارس آذربایجان شرقی گفت: یکی از بحرانی ترین مناطق استان از نظر وضعیت مقاوم سازی مدارس، شهرستان تبریز است.

به گزارش خبرگزاری مهر، فرهاد فرهودی در گفت‌وگو با خبرنگاران، با بیان این‌که هدفگذاری دولت در مرحله نخست، جمع آوری مدارس کانکسی مستقل بالای ۱۰ نفر است، اظهار کرد: تعداد ۳۱۶ مدرسه کانکسی در سطح استان وجود دارد که از میان آن‌ها، ۷۲ مدرسه کانکسی مستقل بالای ۱۰ نفر دانش آموز شناسایی و احصا شده است.

وی افزود: عملیات اجرایی جایگزینی و ساماندهی کردن ۶۶ مدرسه کانکسی در سطح استان آغاز شده و تا امروز ۷۰ درصد پیشرفت فیزیکی دارد و بر اساس برنامه قرار است تمامی ۷۲ مدرسه کانکسی مستقل بالای ۱۰ نفر استان تا مهرماه ۱۴۰۴ ساماندهی شود.

وی به وضعیت مدارس سنگی در استان اشاره کرد و گفت: تعداد ۱۴۷ مدرسه سنگی در سطح استان داریم که ۴۴ مورد از این مدارس، بالای ۱۰ نفر دانش آموز و قابل تخریب و بازسازی هستند که در راستای اجرای نهضت توسعه عدالت در فضاهای آموزشی با مشارکت مردم سعی می‌شود تا این مدارس با همراهی خیرین، مردم، گروه‌های جهادی، صنایع و تمامی ارگان‌های دولتی استان تا پایان سال ۱۴۰۴ ساماندهی شوند.

فرهودی تاکید کرد: باقی مدارس کانکسی و سنگی استان نیز با رعایت اولویت ظرف پنج ساله برنامه هفتم توسعه ساماندهی می‌شوند.

وی به وضعیت بازسازی مدارس استان نیز اشاره کرد و گفت: ۲۰ درصد فضاهای آموزشی استان نیازمند انجام عملیات مقاوم سازی و یا تخریب و بازسازی هستند که بر اساس برنامه ریزی انجام گرفته، ظرف یک سال آینده عملیات اجرایی مقاوم سازی ۲۷ پروژه آموزشی در سطح استان آغاز می‌شود و بر اساس این برنامه، ۸۰ درصد از این مدارس نیازمند مقاوم سازی، بازسازی می‌شوند.

وی خاطرنشان کرد: یکی از بحرانی‌ترین مناطق استان از نظر وضعیت مقاوم سازی مدارس، شهرستان تبریز است که با مشوق‌های درنظر گرفته شده و ارائه توضیحات مربوط به وضعیت مدارس، خیرین عزیز مدرسه ساز نگاه ویژه ای به این موضوع داشته و انتظار داریم که سازمان مدیریت و برنامه ریزی نیز با تخصیص اعتبار به خیرین مدرسه ساز کمک کند.

مدیرکل نوسازی مدارس آذربایجان شرقی اظهار کرد: تعداد ۶۱ پروژه آموزشی در قالب ۳۱۶ کلاس درس در ۶ ماهه نخست سالجاری تکمیل و تحویل آموزش و پرورش داده شده است.

وی ادامه داد: اعتبار هزینه شده برای تکمیل این پروژه‌ها شامل ۵۵۰ میلیارد تومان بوده که ۳۵ درصد آن توسط خیرین و ۶۵ درصد نیز توسط دولت تأمین شده است.

وی افزود: سال‌های اخیر با تقویت سیاست توجه و تکریم خیرین، استقبال خیرین عزیز استان به امر مدرسه سازی و مدرسه یاری افزایش یافته و در این راستا سال گذشته مبلغ ۹۲۳ میلیارد تومان تعهد خیرین جلب شده که تا امروز ۷۱ درصد آن تحقق یافته است.

فرهودی گفت: امسال نیز هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان تعهد خیرین مدرسه ساز و مدرسه یار برای تکمیل پروژه‌های آموزشی استان جلب شده است.

وی با اشاره به بحث مدرسه یاری نیز افزود: مدرسه یاری به بحث کمک به تعمیر و نگهداری مدارس اشاره دارد و معتقد هستیم که تعمیر و نگهداری مدارس مهمتر از ساختن آن است زیرا تحصیل دانش آموزان در فضای شاداب آموزشی به کل جامعه و آینده آن تسری می‌یابد.

وی خاطرنشان کرد: تمامی صنایع و بنگاه‌های اقتصادی بزرگ استان و دولت می‌توانند دست در دست هم دهند و در راستای بحث مسئولیتهای اجتماعی به بهبود فضاهای آموزشی شهر و استان کمک کنند.

منبع خبر "خبرگزاری مهر" است و موتور جستجوگر خبر تیترآنلاین در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. (ادامه)
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت تیترآنلاین مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویری است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هرگونه محتوای خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.