به گزارش خبرآنلاین از مازندران، علی بابایی کارنامی در بازدید از اداره تبلیغات اسلامی شهرستان میاندورود با تاکید بر توجه به زیر ساختهای اداری اداره تبلیغات اسلامی این شهرستان، اظهار داشت: باید برای رسیدن به تحول و توسعه فعالیتهای تبلیغی ترویجی، فرهنگی و قرآنی در شهرستان میاندورود، زیست بوم فرهنگی شهرستان تدوین شود.
وی با تاکید بر ضرورت توجه مدیران اجرایی و فرهنگی استان به زیرساختهای اداری و تجهیز شهرستان، افزود: توسعه و تحول فعالیتهای فرهنگی مستلزم تقویت و توجه به زیرساختهای مجموعهها و نهادهای فرهنگی و قرآنی بوده و این امر اجتناب ناپذیر است.
بابایی کارنامی، به ظرفیتهای بسیار ممتاز و سابقه فعالیتهای دینی میاندورود و روستاهای اثرگذار این شهرستان در حوزه فعالیتهای دینی و فرهنگی اشاره و تصریح کرد: با توجه به سابقه دینی و فرهنگی این شهرستان و برخی توابع آن در حوزه فعالیتهای دینی و فرهنگی که از دیرباز مورد توجه استانهای همجوار بوده وضعیت نهادها و دستگاههای فرهنگی و دینی شهرستان زیبنده مردم فهیم و ولایتمدار این منطقه نیست.
رئیس کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی با تاکید بر نقش اثرگذار و مشارکت مردم در ایجاد تحول فرهنگی و قرآنی، خاطر نشان کرد: عدالت فرهنگی، افزایش امکانات با توجه زیست بوم و اعتبارات فرهنگی و قرآنی متناسب با برنامهها، نیازمند توجه بیشتر مدیران اجرایی و فرهنگی استان است.
مرتضی بابایی لولتی، سرپرستی فرمانداری شهرستان میاندورود، نقش مهم و اثرگذار حوزه فرهنگ و قرآن در تحول، توسعه و پیشرفتهای فرهنگی شهرستان، اظهار داشت: با وجود جمعیت آماری شهرستان و تراکم روستاهای تابع و سابقه و پیشینه بسیار ممتاز برخی روستاهای این مناطق در مناسبتها و شئون مذهبی و دینی، مستلزم تقویت و توجه به تمامی ابعاد فرهنگی آن بهویژه در بخش اعتبارات یک ضرورت اجتناب ناپذیر است و قطعا تلاش خواهیم کرد که به این مهم برسیم.
وی با اشاره به اولویتهای خود در بدو ورود به شهرستان، تاکید کرد: خدمت رسانی، رفاه و معیشت مردم جز اولویتهای برنامههای فرمانداری در دولت وفاق بوده و خواهد بود اما نباید از اهمیت حوزه فرهنگی بویژه فرهنگ دینی و قرآنی با توجه به سابقه این شهرستان مغفول ماند و تلاش خواهیم کرد در تمامی مناسبتها و شئون مذهبی و آئینی با توجه به زیست بوم شهرستان به موضوع فرهنگ نگاه ویژه ای داشته باشیم.