به گزارش خبرنگار مهر، مرتضی انقانی ظهر یکشنبه در نشست خبری با اصحاب رسانه اظهار کرد: مهمترین مؤلفه انقلاب اسلامی مردمی بودن است و کمیته مساجد بزرگترین شبکه مردمی را دارد.
وی با بیان اینکه ۳۶ عنوان برنامه مختلف در قالب بیش از ۲ هزار برنامه همزمان با دهه مبارک فجر توسط کانونهای فرهنگی هنری مساجد استان مرکزی پیشبینی شده است، گفت: آذینبندی و چراغانی محلهها، مسابقه نماز و مهدویت، انتظار و انقلاب اسلامی، نواختن زنگ مهدوی در مدارس، برگزاری میز مهدوی در سالنهای همایش، پاتوقهای سرود و جشن در محلهها و پرسش و پاسخهای دینی از دیگر برنامههای فرهنگی دهه مبارک فجر در این استان است.
مدیر ستاد کانونهای فرهنگی مساجد استان مرکزی ادامه داد: کمیته مساجد دهه فجر انقلاب اسلامی در استان متشکل از هفت نهاد اصلی از جمله اوقاف و امور خیریه، سازمان تبلیغات و سازمان بسیج و بنیاد ملی مهدویت است.
انقانی گفت: علاوه بر ۶۳۰ کانون فرهنگی و هنری مساجد، ۲ هزار گروه جهادی و مقاومت، توسط اداره کل تبلیغات اسلامی در ۱۱۰ محله استان مرکزی برنامههای مختلف فرهنگی اجرا همچنین محفل انس با قرآن در بقاع متبرکه استان مرکزی برگزار میشود.
مدیر ستاد کانونهای فرهنگی مساجد استان مرکزی اضافه کرد: ۴۸ درصد کانونهای مساجد استان مرکزی روستایی است و برنامههای ویژهای در ایام دهه فجر برگزار میشود.
وی اظهار کرد: مسابقات کتابخوانی و محتوایی برای آشنایی دانشآموزان و مردم با مبانی انقلاب همچنین اردوهای فرهنگی در دهه فجر برگزار میشود.
مدیر ستاد کانونهای فرهنگی مساجد استان مرکزی با اشاره به اینکه اکنون بیش از ۲ هزار و ۵۰۰ مسجد در این استان فعال است، گفت: ۳۸ هزار نفر در سامانه «بچههای مسجد» استان مرکزی عضو هستند و در تابستان سال جاری سه هزار دانش آموز در رده سنی کمتر از ۱۶ سال در طرح «عصر جدید» جذب شدهاند.
انقانی با بیان اینکه همزمان با دهه مبارک فجر اجرای ۱۰۰۰ برنامه متفاوت فرهنگی در پایگاههای بسیج استان مرکزی پیش بینی شده است، گفت: ستاد کانونهای فرهنگی هنری مساجد استان مرکزی مسئولیت تسهیلگری و هدایت برنامهها را دارد و تمام برنامهها مردم محور برگزار میشود.