رویداد بزرگ تئاتر ایران یعنی جشنواره بینالمللی تئاتر فجر ، ایستگاه پایانی یکسال تلاش گروه های نمایشی متقاضی در جشنواره است ، جشنواره های استانی ، منطقه ای ، موضوعی و همچنین اجراهای عمومی طی سال در نقطه پایانی یعنی جشنواره فجر دیده و ارزیابی می گردند.
اساس برگزاری جشنوارهها با تمام نقطه نظرات و نقدهایی بر بودن یا نبودن آن از سوی کارشناسان همیشه موضوع گفتگو بوده و هست ، اما جشنواره بینالمللی فجر را باید یک فرصت مهم در ارزیابی کمی و کیفی تئاتر ایران دانست ، شاید بتوان گفت بیش از صدو پنجاه گروه نمایشی به مدت ده روز مهمان جشنواره اند ، این مهم یک فرصت طلایی برای آگاهی بخشی عمومی نسبت به هنر نمایش است .
همزمانی این رویداد با جشنهای پیروزی انقلاب توجه به آن را دوچندان مینماید ، برگزاری باشکوه.
برای این شکوه و برای این آگاهی بخشی لازم است به فهم مشترک فرهنگی بین دستگاهای فرهنگی ، نهادهای دولتی و اجتماعی و حتی بنگاههای خصوصی ، چرا که تئاتر و اساسا رویدادهای فرهنگی بخشی از مسولیت اجتماعی دستگاههای دولتی و بخش خصوصی محسوب میگردد.
در همین راستا هماهنگی های لازم از ماهها قبل صورت پذیرفت و مکاتبات برای مشارکت انجام شد ، خوشبختانه امسال با هم افزایی خوب و فهم فرهنگی لازم توانستیم در حوزه اطلاع رسانی ، تبلیغات و از همه مهمتر رسالت خطیر خویش یعنی مردمی کردن تئاتر قدم های موثری برداریم .
بی شک اصحاب رسانه ، خبرگزاری ها ،رسانه ملی و خاصه خبرنگاران حوزه تئاتر رسانه ها با حضور و همراهی خویش در انجام این رسالت مهم یار و یاور ما بودند.
برگزاری. کارگاههای آموزشی ، کنفرانس های خبری ، رادیو تئاتر ، گزارش های تصویری و تلویزیونی ، نقد و نظر آثار ، گفتگوها و مصاحبه ها ، معرفی گروه ها به ویژه گروه های استانی و همچنین معرفی بخش بین المللی و دیگر بخش های جشنواره توسط رسانه ها در این دوره بسیار مشهود بود.